Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
takKazali aż pół roku przerwy???![]()
AnoOho znów wszystkie oglądają mecz![]()
Tak tak to na erekcję dla mężczyzn... Mi to lekarka przepisała jako lek eksperymentalny no i akurat mi się ładnie sprawdził.cooooo? Google mówi, że to na erekcję, to to? Jaka jest poprawa? Ile tego bierzesz? I od jak długo?
a co jeszcze może być jak test pokazuje dwie kreski?Hej dziewczyny. Jestem dwa dni przed terminem @. Dzisiaj z wieczornego moczu po minucie taki test. Czy to bedzie ciąża?![]()
Covid?a co jeszcze może być jak test pokazuje dwie kreski?![]()
pewnie, że będzieHej dziewczyny. Jestem dwa dni przed terminem @. Dzisiaj z wieczornego moczu po minucie taki test. Czy to bedzie ciąża?![]()
Hej dziewczyny. Jestem dwa dni przed terminem @. Dzisiaj z wieczornego moczu po minucie taki test. Czy to bedzie ciąża?![]()
A kiedy miałaś testować? Bo na dzisiaj nikogo nie widziałam na pierwszej stronieHej dziewczyny. Jestem dwa dni przed terminem @. Dzisiaj z wieczornego moczu po minucie taki test. Czy to bedzie ciąża?![]()