G
guest-1715015400
Gość
Ale komedia,ja to serio szczęście mam
jestem dzień po okresie i już można działać a mi się przyplątało jakieś zasrane zapalenie pęcherza
po prostu idealny czas .. 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teleporada, monural jedna saszetka na noc i następnego dnia możesz działaćAle komedia,ja to serio szczęście mamjestem dzień po okresie i już można działać a mi się przyplątało jakieś zasrane zapalenie pęcherza
![]()
Furaginę w domu masz, jak tak, to zacznij brać.Ale komedia,ja to serio szczęście mamjestem dzień po okresie i już można działać a mi się przyplątało jakieś zasrane zapalenie pęcherza
![]()
Masz szansę nie myśleć o tym wszystkim, tylko cieszyć się z seksu.A ja odwaliłam, pojechaliśmy na week i zapomniałam termometru
, w najistotniejszym czasie
, bo owu jak będzie to na dniach, niby 11-12mm miał pęcherzyk 7 grudnia, owu apl na 12 mi pokazują, wczoraj test owu zrobiłam, ale bladziocha
. Aczkolwiek testy chociaż owu wzięłam ze sobą, zrobię wieczorem
. Chociaż trzonowanie jest
. Idę do nowego gin w poniedziałek, to może usg mi zrobi i będzie coś wiedzieć, bo jeśli nie będzie owu biorę na pobudzenie owu, jeśli będzie to poczekam jeszcze, bo będzie wychodziło na to, że się wszystko rozkręca.
Miłego dnia![]()
dziekujePrzez przeglądarkę, klikasz w siebie i masz na dole swoje "wpisy"
Tak robięMasz szansę nie myśleć o tym wszystkim, tylko cieszyć się z seksu.
TakA działa?Czy z trzona robi się fest konar?
mam tabletki jakieś na zapalenie pęcherza to popróbuje z nimi,tu gdzie mieszkam tabletki na zapalenie pęcherza są na receptęTeleporada, monural jedna saszetka na noc i następnego dnia możesz działać![]()