LadyCaro
Fanka BB :)
No o ile jeździ mi się spoko, to parkowac nie nauczę sięA to trzeba się wdrożyć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No o ile jeździ mi się spoko, to parkowac nie nauczę sięA to trzeba się wdrożyć.
Każdy na początku miał ciężej, im więcej się jeździ tym lepsze obycie taka prawda. A jak zaśnie to zgaśnie, nie przejmuj sięi jak sobie radzisz?
Ja sobie wykupiłam 10 godzin w szkole jazdy i normalnie jeździłam eLką i w sumie dobrze mi szło. Tylko no już muszę ćwiczyć swoim autem, więc muszę je kupić i na początku z mężem chce sobie tak o jeździć wieczorami, żeby się przyzwyczaić do sprzęgła, żeby się nie bać, że mi zgaśnie przy ruszaniu i żeby się nauczyć patrzeć na znaki. Bo jestem tak skupiona na pieszych, na pierwszeństwie i na nie wjechaniu w nikogo na skrzyżowaniu, że np. nie mam zielonego pojęcia czy nie wjechałam w drogę z ograniczeniem prędkości. Albo jestem tak skupiona na pieszych, że nie zauważam czy był jakiś znak pierwszeństwa i później panika, czy jechać, czy ustępować. Więc na początku potrzebuje drugiej pary oczu zanim się przyzwyczaję znów do zwracania większej uwagi na znaki.
Ja z parkowaniem tez miałam problem , ale teraz to już na lajciku wszędzie zaparkuje i to nawet wjadę tyłem , w zatoczkę bez problemu . Trzeba czasu i cierpliwościNo o ile jeździ mi się spoko, to parkowac nie nauczę się![]()
Nie wiem jak próbujesz parkować, ale polecam tyłem jest na pozór o wiele łatwiej niż przodem jeśli chodzi o kont skrętuNo o ile jeździ mi się spoko, to parkowac nie nauczę się![]()
Dziękuję kochana, zobaczę zaraz. Trzymam kciuki za dwie krechy u CiebieJa temp. Właśnie nie mierze , mino endo nie mam problemów z owulką.
Co do testów to miałam ten zestaw Link do: MOMMED Test owulacyjny i test ciążowy, zawiera 20 testów wczesnej ciąży, 60 testów owulacyjnych, 80 wkładek na mocz, tabela rejestracji czasu, szybkie i dokładne wyniki : Amazon.pl: Zdrowie i gospodarstwo domowe i bardzo sobie chwale
Tez teraz czekam na okres i mam nadzieje ze nie dostane![]()
próbuje tyłem, ale zawsze jak nie ma samochodów dookołaNie wiem jak próbujesz parkować, ale polecam tyłem jest na pozór o wiele łatwiej niż przodem jeśli chodzi o kont skrętu.
Ja tak samo robiłam na początku , później obok jednego później obok dwóch , próbowałam wjeżdżać z każdej strony żeby zobaczyć z której mi lepiej i teraz idealnie wychodzipróbuje tyłem, ale zawsze jak nie ma samochodów dookoła![]()
ale z każdym parkowaniem masz problem czy właśnie tylko tyłem? Masz czujniki parkowania?próbuje tyłem, ale zawsze jak nie ma samochodów dookoła![]()
Trening czyni mistrza, zobaczysz ogarniesz, nawet nie będziesz wiedzieć kiedypróbuje tyłem, ale zawsze jak nie ma samochodów dookoła![]()
ja się wstydzę próbować, że ktoś zobaczy, że się łamie na 15 razy nieudolnie i wole nie próbowaćJa tak samo robiłam na początku , później obok jednego później obok dwóch , próbowałam wjeżdżać z każdej strony żeby zobaczyć z której mi lepiej i teraz idealnie wychodzi![]()