mylenne
Fanka BB :)
To jesteśmy w tym samym momencie, ja 4+1 dokładnieKochane z ostatniej @ wychodzi mi 4 tydzien. Kiedy najlepiej udac sie do lekarza ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jesteśmy w tym samym momencie, ja 4+1 dokładnieKochane z ostatniej @ wychodzi mi 4 tydzien. Kiedy najlepiej udac sie do lekarza ?
wiem jak się czujesz i wiem co myślisz, miałam to samo. Pozostaje nam tylko czekać i ufać, że wszystko będzie dobrze.Lekarz powiedział, ze jak na ten moment jest ok. Wiec trochę własna![]()
Teraz masz nas, to forum to nieoceniona skarbnica wiedzyDopóki nie trafiłam na to forum nawet nie wiedziałam, że się progesteron oznacza. W sumie nic nie wiedziałam. Pierwsza ciąża cyk pyk i już.
To trudne ale staraj się nie stresowac i myśleć pozytywnie. Sama mam z tym problem bo po 2 inseminacji miałam ciążę biochemiczną i teraz przez to nie mogę do końca uwierzyć, że się udało. Ciągle mam lęk, że znowu ją stracę... Ale wiem, że dla nas w tej chwili spokój i odpoczynek to najlepsze co możemy dać sobie i naszej fasolceWłaśnie nie bardzo zarodek jest bardzo mały, plus ja robiłam testy owulacyjne i nie ukrywam, ze się stresuje.
ja nie wiem kiedy mialam owulacje ;pTo jesteśmy w tym samym momencie, ja 4+1 dokładnieMi lekarka kazała przyjść 10-14 dni po owulacji więc idę 21.12. ale zastanawiam się czy jest sens bo większość dziewczyn własnie idzie później żeby serduszko już usłyszeć.
Ja właśnie się tu wszystkiego od was uczęDopóki nie trafiłam na to forum nawet nie wiedziałam, że się progesteron oznacza. W sumie nic nie wiedziałam. Pierwsza ciąża cyk pyk i już.
Wam też się tak niemiłosiernie czas dłuży / dłużył do wizyt i czasu aż będzie serduszko?
Nim zobaczyłam dwie kreski to czas leciał jak szalony, a teraz .. zwolnił jak nigdy.