reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
No u mnie plamienia oznaczały ciąże pozamaciczną więc jestem zdecydowanie przewrażliwiona

Żeby nie było napiszę też, że byłam na takim dupnym USG w lux medzie, ale mam to co chciałam mieć czyli skierowania na badanka i wiem że owulacja była :D także muszą te dwa seksy wystarczyć 😂🤡
Przecież nie chciałas panny xd

No u mnie plamienia oznaczały ciąże pozamaciczną więc jestem zdecydowanie przewrażliwiona

Żeby nie było napiszę też, że byłam na takim dupnym USG w lux medzie, ale mam to co chciałam mieć czyli skierowania na badanka i wiem że owulacja była :D także muszą te dwa seksy wystarczyć 😂🤡
U mnie plamień nie było do 7 tyg i tez pozamaciczna, a w 1 ciąży plamienia i córka mnie przerosła w 12 urodziny 😱 także kontrola tak, ale bez pesymizmu na dzień dobry.

Spoko ja się nigdzie nie wybieram.
Wrocilam dzisiaj z usg 14dc a tam pecherzyki do max. 12-13mm. Chce powtórzyć w poniedziałek. @LadyCaro przypomnij mi proszę gdzie robiłaś monitoring i czy tam można 1-2 usg zrobić czy trzeba pakiet?
@hachette trzymam kciuki 🤞🤞🤞
@Gabson123 gratulacje 🍾🍾🍾
ja robiłam w Premium Medical przy wiatraku. Normalnie się zapisywałam przez znanego lekarza na tyle wizyt ile chciałam i płaciłam 100 zł za wizytę, czyli w moim przypadku 300 zł cały moni mnie wyniósł

Jestem dzisiaj w biurze, a tu takie ekstra wieści @hachette trzymam kciuki mocno

Seth Meyers Please GIF by Late Night with Seth Meyers

@Gabson123 gratulacje, z porządnej kreseczki!
Dokładnie, ja też w biurze i szok mam właśnie nadrabiając😂🙈.
@hachette trzymam kciuki za piękna betę 🍀
@Gabson123 pięknie widać krechę 🍀

reklama
Do góry