Jedna odmówiła i znikłaNo przecież zrobi po pracy
Ja tam bym się bała Tobie odmówić![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedna odmówiła i znikłaNo przecież zrobi po pracy
Ja tam bym się bała Tobie odmówić![]()
ja tezJesu o 22 śpię...
Przypadek? Nie sądzęJedna odmówiła i znikła.
o tym samym pomyślałam.
Czy na staraczkach 2022 nie było dziewczyny, której wyszedł cień i beta 2 z hakiem, która później wzrosła?
Potwierdzam, to była @Sylwanka89.Albo na kreskach w którymś z ubiegłych miesiącow
Tak ja miałam betę 2.0ale to po 22 dopiero
@Sylwanka89 chyba
Wg tego co uznałam za owulacje to chyba 12dpo ale wiesz jak u mnie z owulacjami, na monitoringu w tym mcu nie byłam
W niektórych protokołach stymulacji stosuje się podwójny trigger. Może to coś w tym stylu miało być.W sumie nie wiem. Zapewne dlatego, że jestem na stymulacji gonadotropinami i chciała mieć pewność, że pęcherzyk pęknie. Ale ja biorę Zivafert 10 tyś j.m. - podobno to w przeciwieństwie do Ovitrelle bardziej naturalne.
Nie wiem jak należy to brać- ja kupiłam 2 strzykawki itp ale rozrobiłam w jednej z jednym rozpuszczalnikiem.![]()
Nie wiem czy dać "zabawne", "popieram" czy "smuteczek"Nie wierzę w tę betę!
![]()