Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za wszystkie niezmiennie trzymam kciuki dalej ! . A siedzę teraz na laptopie (nie powiem bo kosztował Nas sporoBardzo dziękuję dziewczynki za wszystkie kciuczki. Przydadzą nam się w końcu może do 5 razy sztuka![]()
Jak widzę coś tamDobra zrobiłam, wiem że prawdopodobnie nic nie zobaczycie (bo kiedy ja mówię, że mam ducha to jest ti duch) ale jak babcie kocham on tam jest. A od 4 dni były bialutkie jak zęby Ibisza
Widzę !Dobra zrobiłam, wiem że prawdopodobnie nic nie zobaczycie (bo kiedy ja mówię, że mam ducha to jest ti duch) ale jak babcie kocham on tam jest. A od 4 dni były bialutkie jak zęby Ibisza
ten encorton masz od pozytywnego testu ? Bo, że heparyna to wiemNa wszelki wypadek encorton i heparyna wzięte. Pozostaje czekać...
Kurvva z wrażenia zapomniałam łyknąć dupka![]()
Ja też mam taką nadzieję!Co to byla za piękna owulacja
Mam nadzieję, że Pan mąż się spisał wieczorem![]()
Tak też miałam ostatni cyklto masz jak ja w zeszłym cyklu: najpierw w górę na pik, później w dzień owu w dół i dzień po wyskok w górę. Teraz niech się już ładnie w górze trzymają
ten encorton masz od pozytywnego testu ? Bo, że heparyna to wiem![]()
a i ja się wpierdziele na krzywego bo nadal was śledzę i WIDZĘ TEŻDobra zrobiłam, wiem że prawdopodobnie nic nie zobaczycie (bo kiedy ja mówię, że mam ducha to jest ti duch) ale jak babcie kocham on tam jest. A od 4 dni były bialutkie jak zęby Ibisza