Natalianatalia
Fanka BB :)
Mi po biochemicznej lekarka powiedział ze mam czekać min 3 miesiące a nawet 6. A inny ze po biochemicznej można od następnego cykluPodobno po łyżeczkowaniu też można od następnego cyklu. Ale co lekarz to inaczej pewnie mówi

Ja niestety nie przepadam.
Ja niestety nie przepadam.

chciałam się z Tobą podzielić, że mam fazę na jedzenie awokado
 chciałam się z Tobą podzielić, że mam fazę na jedzenie awokado czytałam, że na tym etapie dziecko potrzebuje na dzień około 200-250g wapnia. Pewnie stąd ta ochota
 czytałam, że na tym etapie dziecko potrzebuje na dzień około 200-250g wapnia. Pewnie stąd ta ochota !
 !

) jak psychol. I na to ogórek zielony
) jak psychol. I na to ogórek zielony  

Bardzo się stresowałam, zwłaszcza po ostatnich wiadomościach o zatrzymanych ciążach
 Bardzo się stresowałam, zwłaszcza po ostatnich wiadomościach o zatrzymanych ciążach  Przykre to jest bardzo.. W poprzedniej ciąży byłam też na forum, przeszłyśmy pierwszy trymestr i już się cieszyłyśmy,że wreszcie ulga. A potem to ja nagle dowiedziałam się o zatrzymanej ciąży w 20tyg. Taki szok i cios... Teraz każde USG strasznie przeżywam, dzień przed jestem jak w amoku. No i tak już będzie do porodu niestety.
 Przykre to jest bardzo.. W poprzedniej ciąży byłam też na forum, przeszłyśmy pierwszy trymestr i już się cieszyłyśmy,że wreszcie ulga. A potem to ja nagle dowiedziałam się o zatrzymanej ciąży w 20tyg. Taki szok i cios... Teraz każde USG strasznie przeżywam, dzień przed jestem jak w amoku. No i tak już będzie do porodu niestety.  . Jeny, ja też cały czas ser jem, tyle że kupuje kozi, ewentualnie mozarella i jeszcze serek wiejski. Normalnie to prawie sera nie jem, a teraz to wchodzi jak złoto. Może faktycznie chodzi tutaj o to zapotrzebowanie na wapń.
. Jeny, ja też cały czas ser jem, tyle że kupuje kozi, ewentualnie mozarella i jeszcze serek wiejski. Normalnie to prawie sera nie jem, a teraz to wchodzi jak złoto. Może faktycznie chodzi tutaj o to zapotrzebowanie na wapń.