reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Nordtesty maja cień przed obsikaniem jak sie dobrze przyjrzysz
dzisiaj lecę do apteki po testy na te 3 ostatnie dni i chyba kupie 3 rożnej firmy żeby potestować,zobacze co ciekawego będą mieli 😛 ubolewam ze pinkow tu nie ma bo pewnie bym je kupowała,zamówiłam je raz to na nich faktycznie nie było kompletnie cienia,chyba na następny cykl znowu zamówię i już przy nich zostanę

ja to w ogóle się zapomniałam i w dni krwawienia też brałam. Skapnelam się dopiero jak w 3 i 4dc robiłam badania krwi i tak jak normalnie po wyjęciu igły nic nie leci, tak normalnie miałam rękawy zakrwawione, bo przez opatrunek przeciekało. No i jak wracałam z labu w 4dc się skapnelam o co chodzi. A @ miałam tak skąpą, że mogłabym na wkładkach jechać... Jedyny pozytyw gównianego endometrium. Pamiętam że w liceum potrafiłam dwie grube podpaski zakładać i co przerwę zmieniać, żeby nie przeciekło.
Prawda jest taka, że Acard działa jeszcze do 10 dni od odstawienia i mi też zdarzyło się go brać w czasie @ ;-)
No wlasnie nie ma szans na ciążę wiec to najlepszy czas zeby sprawdzić czy sa falszywe kreski
A to nie jest tak że raz nawet Twój Stary miał fejk kreskę?

wydaje mi się ze nie był zalany,trzymałam go tyle ile pisało w ulotce no ale nie wiadomo moze za głęboko wsadziłam w kubeczek,nic jutro znowu powtórzę juz teraz nic nie szkodzi 3 dni ostatnie testowania zostały😆
Mi tez przeszło przez myśl ze moje cienie były spowodowane moczeniem a nie włożeniem pod strumień, ale siku mi brakło żeby z jednego sikać na test i z tego samego nabrac w kieliszek 😛

dzisiaj lecę do apteki po testy na te 3 ostatnie dni i chyba kupie 3 rożnej firmy żeby potestować,zobacze co ciekawego będą mieli 😛 ubolewam ze pinkow tu nie ma bo pewnie bym je kupowała,zamówiłam je raz to na nich faktycznie nie było kompletnie cienia,chyba na następny cykl znowu zamówię i już przy nich zostanę
to kup więcej, bo 3 na 3 dni to tak na styk, a jak Ci jakiś cień wyjdzie i będziesz musiała zużyć więcej? Bierz z 5 :D

Ja też zamówiłam pinki 😁 lecę właśnie je odebrać z paczkomatu 😁 inne też mi pokazywały cienie 🤦‍♀️

Prawda jest taka, że Acard działa jeszcze do 10 dni od odstawienia i mi też zdarzyło się go brać w czasie @ ;-)

A to nie jest tak że raz nawet Twój Stary miał fejk kreskę?
Nieee, moj Stary raz siknal i test byl bialy. Ja na easy homach nie mialam fejka jak moczylam w kubku, tylko jak sikalam na nie. Więc ciekawe skad te cienie u @black_angel

reklama
Do góry