Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Jutro, pojutrze, popojutrzeA kiedy testujesz?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro, pojutrze, popojutrzeA kiedy testujesz?
Myślę, że ona jest dobra.Kocham tę historię. Na pewno pomogłas![]()
Nie, bo nie chce pic prosecco przez słomkę@Lady With Cats usuwasz jutro ósemkę? Nie jestem na bieżąco z forum, pracy od z...... i ledwo ogarniam życie.
Ja mam jakiś który nazywa się COME IN wiec nie pomogęJa dziś zamówiłam lubrykant conceive pluse, a przetestuję, po tylu dniach plamienia i okresu boję się mieć na początku suchość, więc zobaczę co to będzie
. Któraś stosuje, jak się sprawdza?
On pewnie zaskoczy sam za kilka dni, miałam tak samoGruby offtop: nie mogę zmienić avatara, jak mnie to wkurza ;-/.
Ja też próbowałam zmienić ale nie mogę nie wiem dlaczegoNie zmienia się, nie mam żadnego komunikatu o błędzie....
najpierw COME IN a potem CUM INJa mam jakiś który nazywa się COME IN wiec nie pomogę![]()
U mnie masz Mikołaja, ale jak mi coś klikniesz to w powiadomieniach mam zdjęcie jakiejś ładnej dziewczynyJa też próbowałam zmienić ale nie mogę nie wiem dlaczego