Klara przepiękne imię. Moja prababcia tak miała na imię i ponoć była wspaniałą kobietą. Poza tym od dziecka bardzo podoba mi się to imię. Także o ile będzie córka, to trzymam kciuki, za KlaręU nas ma być Klara ale córka i mąż już kręcą nosemon chce Malwina a ona Laila
ja ewentualnie mogę się jeszcze skusić na Laurę... U nas niestety w każdej ciąży są spory o imiona bo mężowi podoba się zupełnie co innego niż mi
![]()
reklama
u nas będzie Tymon (Tymek)....dla dziewczynki planowaliśmy LenaMoże ten nowy rok zacznijmy jakoś miło?jakie macie propozycje na imiona swoich bobasow? ☺
![]()
dziękujePrzytulam Ciebie a raczej Wasmocno, już zaciskam kciuki przed prenatalnymi
Karolina_st
Fanka BB :)
My mamy ogromny problem, nic nam się nie podobaMoże ten nowy rok zacznijmy jakoś miło?jakie macie propozycje na imiona swoich bobasow? ☺
![]()
Aktualne typy
Sara, Anastazja
Kacper, Bruno
Karolina_st
Oliwia nam się obydwu podoba ale znamy jedną "nieciekawą" Oliwię która nam psuje to imię. Strasznie dużo imion nam tak odpadłoMaja, Oliwia
Oliwier, Jakub
Oliwia nam się obydwu podoba ale znamy jedną "nieciekawą" Oliwię która nam psuje to imię. Strasznie dużo imion nam tak odpadło![]()
Kiedyś był taki mem, że podczas wybierania imienia dla dziecka uświadamiasz sobie jak wiele osób nie lubisz
Karolina_st
O to toKiedyś był taki mem, że podczas wybierania imienia dla dziecka uświadamiasz sobie jak wiele osób nie lubisz![]()
Dziewczyny te co bioria duphaston czy wam już lekarze zmniejszają dawki. W piątek bylam u lekarza ale była inna lekarka, nie moja prowadząca. To był 11tyg +2 i kazała mi zmniejszyć dawkę do 2 tabletek dziennie a za kilka dni całkowicie odstawić. Wizytę u swojej lekarki mam dopiero 1 lutego i nie wiem co robić. Prenatalne na NFZ mam 9go więc może jeszcze brać te 2 razy dziennie do tego czasu. Powiedziała że co miał zrobić to zrobił a bóle brzucha o ktorych jej wspomniałam powiedziała że są normalne na tym etapie ciąży.
reklama
Anuszka272
Moderator
Ja na USG jak lekarz mi powiedział że prawdopodobnie to dziewczynka to moja pierwsza myśl to KajaOliwia nam się obydwu podoba ale znamy jedną "nieciekawą" Oliwię która nam psuje to imię. Strasznie dużo imion nam tak odpadło![]()