reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Wybacz ale to błąd przy przepisywaniu najwidoczniej bo na tel według listy niechronologicznej cały czas Cię mam 😉 akurat Ty jesteś z nami od początku więc doskonale kojarzę

Ja teraz muszę wytrzymać 3tyg i choć dopiero w czwartek minie tydzień ja już uważam że to wieczność 🤦 także brawo Ty 💪

No co Ty 😱 myślałam czekać z prywatnością do 20stycznia jak już chyba wszystkie będziemy po prenetalnych 🤔
Jak będzie już wątek prywatny to napiszę o moich przypuszczeniach. Wiadomo że mogę się mylić ale niektóre pytania które zadaje mi ta osoba w pracy mnie zdeko szokują bo tylko tu o tym pisałam 😱

Kaftanik! Właśnie 🙈 nie umiałam sobie przypomnieć tej nazwy 😂😂 no dokładnie to pokazuje jak każdemu co innego jest wygodne, najlepiej kupić/zdobyć po małej ilości wszystkiego i na bieżąco dosztukowywac to co się lubi ubierac. Szczególnie że maluchy rosną baaaardzo szybko. Pamiętam że rozmiary 52-68 to był moment. Dopiero na 86-92 bylo dłużej
To ja tak się wkopałam i nakupiłam bardzo mało rozmiaru 56, bo przecież szybko wyrośnie albo w ogóle nie założy... a nosiła go przez miesiąc z hakiem. Teraz na pewno dokupię, tylko znowu pory roku się nie zgadzają - starsze dziecko z grudnia, teraz będzie lipiec...

To moja pierwsza ciąża, dla mnie i poród i połóg są przerażajace. Boje się porodu i samego bólu, a jako ze jestem panikara to tez martwię się, żeby nie bylo żadnych komplikacji. Już jak miałam z 20 lat albo i mniej i myslalam o tym, ze będę miała kiedyś dziecko to juz wtedy się bałam porodu 🙈

@Anuszka272 wow jesteś wielka ! I że tak fajnie to wszystko spisałaś na kartce. 🤩
Co do wątku prywatnego - tez mi się kojarzy, ze któraś miała mieć 13, a przesunęła na 11 ale chyba któraś ma 13.01 w dalszym ciągu 😊
Moja tez pierwsza, poród prawdopodobnie cesarka ponieważ złamanie miednicy mam w historii. Ale połóg po cesarce cięższy wiec tez się bardzo obawiam.

reklama
Dziewczyny, że Wy tak wszystko pamiętacie 🙈 np. kto kiedy ma badania 😃 Ale to super,że tak śledzicie i kojarzycie już osoby na forum. Ja mam z tym problem. 🙈 Może koło 10 nicków kojarzę,ale jest nas tutaj bardzo dużo...
A ja dziś powiedziałam dwóm osobom o ciąży. Najpierw zaskoczyła mnie koleżanka z pracy. Pracujemy w jednym malym zespole i ona do mnie pisze,że jest w ciąży 😱 a ja oczywiście jeszcze nikomu nie mówiłam. Odpisałam jej więc,że ja też jestem 🤣. Bardzo śmieszna sytuacja, bo mamy pierwszych synów też z tego samego roku. Nasza przełożona to chyba teraz nie będzie po nocach spala bo nagle z 10 osobowego zespołu 2 w ciąży 😃. A potem w tej euforii powiedziałam też mojej kuzynce, więc pewnie już pójdzie wiadomość w rodzinę. Tak jak pisaliście, tak naprawdę niewiele to zmieni czy powiem wszystkim teraz czy za miesiąc. Staram się myśleć,że wszystko będzie dobrze, a po mnie pomału i tak już ciążę widać, więc niech się wieść niesie 😉.

Do góry