lady_in_blue
Fanka BB :)
Zadziało ;D? Czy raczej szczypało?O Boże, przypomniałaś mi jak jako chyba 15/16 latka popsikałam Bożenę dezodorantem, żeby ładnie pachniała![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zadziało ;D? Czy raczej szczypało?O Boże, przypomniałaś mi jak jako chyba 15/16 latka popsikałam Bożenę dezodorantem, żeby ładnie pachniała![]()
Zadziało ;D? Czy raczej szczypało?
To już rozumiemy o jakie dzisiejsze przygotowania Ci chodziłoOj szczypało bo popsikałam świeżo ogoloną, ale za to jak pachniała![]()
na szczęście nie jestem attracted to himPopryskaj Bożenę brokatem
To na pewno Ciebie ani nie zbędzie ani nie zapomni![]()
To już rozumiemy o jakie dzisiejsze przygotowania Ci chodziło![]()
Też mam problemy ze skórą twarzy w fazie lutealnej... niestety. Znam ten ból.Kurczę dziewczyny tez macie taki problem z trądzikiem po owulacji? Mam takie wielkie gule od wczoraj ze chodzę cała spuchnięta na twarzy:/ może to ten progesteron tak?
Ja tak samo i ta sama dawka EutyroxuBiore euthyrox 25 od roku bo mialam TSH ok 2.7 - dali mi na zbicie jako ze przy staraniach powinno być ok 1.5. Ft3 i ft4 mam w normie
Zaśmiałam się na głos jak to przeczytałamJak @Wika.00 napisała, że nie była przygotowana do badania, to przypomniała mi się taka przypowieść z jakiejś gazety dla młodzieży z dawnych lat, o dziewczynie co w roztargnieniu przed badaniem u ginekologa pomyliła kosmetyki i finalnie spryskała sobie Bożenę jakimś sprejem z brokatem![]()
A piłaś coś?Właśnie się zorientowałam, że siedzę sobie w miejscu 3 godziny i od tych 3 godzin próbuje wyprodukować siki żeby sobie siknąć na owulaczka. A mi się w ogóle sikać nie chce.![]()