G 

guest-1674645698
Gość
Hej dziewczyny sorki że mnie tu mało, zabrałam się jeszcze za dodatkowe badania, max 16go powinny być wyniki zobaczymy co tam wyjdzie. My jesteśmy po poronieniu..zatem strach spory ale marzenia większą moc mają jednak 

nie wiem o co chodzi. Mnie zniechęciło to, że ten sprzęt ma ograniczoną żywotność
 nie wiem o co chodzi. Mnie zniechęciło to, że ten sprzęt ma ograniczoną żywotność 

używamy z mamą na spółkę i jesteśmy bardzo zadowolone. Na pewno już się zwróciły jego koszty- gdybym miała korzystać z salonowych depilacji laserowych, to sądzę, że wydałabym już ze dwa albo trzy razy więcej kasy
 używamy z mamą na spółkę i jesteśmy bardzo zadowolone. Na pewno już się zwróciły jego koszty- gdybym miała korzystać z salonowych depilacji laserowych, to sądzę, że wydałabym już ze dwa albo trzy razy więcej kasy  a tak to co jakiś czas w zaciszu domowym ponawiam zabieg i za dużo na co dzień o włoskach nie myślę
 a tak to co jakiś czas w zaciszu domowym ponawiam zabieg i za dużo na co dzień o włoskach nie myślę co prawda jestem ciemną blondynką, ale moja znajoma- brunetka też tego używa i tak samo poleca. Jak są jakieś promocje, to nic tylko brać
 co prawda jestem ciemną blondynką, ale moja znajoma- brunetka też tego używa i tak samo poleca. Jak są jakieś promocje, to nic tylko brać