Kaala
Fanka BB :)
No one są narażone na skręt żołądka . Ja mam 2 bernolki ogólnie rasa bardzo chorowita i wymagającaTak, mam berneńskiego![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No one są narażone na skręt żołądka . Ja mam 2 bernolki ogólnie rasa bardzo chorowita i wymagającaTak, mam berneńskiego![]()
A nieee, to wiadomoA wiesz, ze teraz do mnie to dotarło. Włosi nie używają tego zwrotuoni jednak swoje vaffanculo kochają. To chyba jakiś „twor” na potrzeby przyjaciół
wiec przy naszym „fonetycznym” używaniu może wyjść to samo
![]()
Wiadomka! Ja uwielbiam!W ogóle jest tu jakiś maniak Friendsow oprócz mnie, czy tylko ja mam nie przemijającą obsesję na ich punkcie?
chyba lepiej@Bolilol jak tam kociak mam nadzieję że już dzisiaj lepiej![]()
Piękne psiaki, cieszę się, ze wyszedł z tego bez szwanku
Mój ostatnio tak miał (my z nim w ogóle mamy 3 światy) i okazało się, ze ma zapalenie jelita grubegoprzez kilka dni stawałam na rzęsach żeby cokolwiek zjadł.. finalnie po lekach i zastrzykach wszystko szybko minęło i wrócił mu apetyt
We Wrocławiu jest pizzeria vaffa napoli (swoją drogą polecam, bo jest rewelacyjna) wiec skądś się to wzięłomoże to jakieś regionalne powiedzenie, może z neapolu?
Unagi!!!
![]()
Tak, najbardziej popularny, bo maja mnóstwo innych zaczynających się od vaffa w większościA nieee, to wiadomo. Z moim skrzywieniem zawodowym dodam, że wielka szkoda, że Joey nie mówi lepiej po włosku...
A Twój cytat to też znaczy F... Y...?
Bo po fr.jest w sumie podobny...
Wiadomka! Ja uwielbiam!![]()
O retyNo one są narażone na skręt żołądka . Ja mam 2 bernolki ogólnie rasa bardzo chorowita i wymagająca
WspaniałeZrobiłam sobie prezent na urodziny, który będzie jednocześnie świętowaniem 6 rocznicy ślubu i naszymi wakacjami.
Po ponad tygodniowym research’u stron typu Urlaubspiraten, Fly4Free, itp. kupiłam loty do Meksyku. Idealnie w dzień urodzin.
Także w maju uderzamy najpierw do Nowego Jorku na jeden dzień, a później na Riwierę Majów.
Podróż idealnie się wstrzela w termin ewentualnej owulacji, o ile w dwupaku do tego czasu nie będę.