Marta_322332
Fanka BB :)
tak ja chodze normalnie do pracy,Czy w związku z ciążą chodzicie do pracy? Pytam, ponieważ grypa szaleje a nie chciałabym na początku ciąży podpalać jakiegoś zaraza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak ja chodze normalnie do pracy,Czy w związku z ciążą chodzicie do pracy? Pytam, ponieważ grypa szaleje a nie chciałabym na początku ciąży podpalać jakiegoś zaraza.
Tym razem jestem dużo spokojniejsza wewnętrznie, więc mam nadzieję że będzie dobrze <3Przykro mi z powodu poprzedniej stratyTrzymam kciuki zeby tym razem bylo wszystko ok . A co do twarzy I zmian . Podobno cera sie w ciazy zmienia na bardziej rozowa . Nie wiem czy u kazdego ale cos w tym jest .
Ja byłam 5+2 i też tylko pęcherzykTo mamy podobnie ja tez bylam na wizycie 5+0 I byl tylko pecherzyk kolejna wizyte mam dzien po tobie![]()
Oni wiedzaTym razem jestem dużo spokojniejsza wewnętrznie, więc mam nadzieję że będzie dobrze <3
Ja podobno mam bardziej zaokrągloną twarz i "inne oczy"![]()
I co tez kolejna wizyta za tydzien ?Ja byłam 5+2 i też tylko pęcherzyk![]()
Dlaczego nie najlepszej mysli ? Ja juz pisalam wielu dziewczyna jak beta pozytywna I nie ma krwawien to trzeba byc wlasnie dobrej mysliJa idę jutro, ok 5+4, zobaczymy co będzie ale jestem nie najlepszej myśli![]()
No ja prywatnie do kubika idę. Chcę tylko pierwsze wizyty odchaczyc na krew, bo są drogie jak nie wiem co.Mi dr Pogodę poleciła koleżanka, która u niego prowadziła. To wyglada, tak że musisz się na pierwsza wizytę umówić prywatnie do Pabianic (tam przyjmuje) i powiedzieć mu, że chcesz przychodzić do Matki Polki na wizyty. Ciezko mi powiedzieć jak to wyglada w praktyce, bo moja ciąża zakończyła się szybko poprzednio wiec widziałam go 3 razy -3 w szpitalu na lyzeczkowaniu.
Teraz dzwoniłam do niego bezpośrednio i powiedziałam jaka sytuacja i mam jechać w piątek do szpitala i tam na niego czekać i po obchodzie mnie na szybko przyjmie.
Ogólnie to wole mieć wszystko jasne, wizytę na konkretną godzinę a nie pół dnia dobijać się do lekarza, dlatego zastanawiam się nad zmiana na dr Kaczmarka - oni w Pabianicach razem pracują i tez ma świetne opinie - ale on przyjmuje dodatkowo w Salve
Zbiżam się do terminu kedy wszystko ostatnio się posypało. Pewnie dlatego. Plus brak objawów poza bolacymi piersiami.Dlaczego nie najlepszej mysli ? Ja juz pisalam wielu dziewczyna jak beta pozytywna I nie ma krwawien to trzeba byc wlasnie dobrej mysli
Hej to chociaż pęcherzyk miałaś widoczny ja byłam ale niestety nic nie widać mam na poniedziałek do lekarza . Strasznie się stresujeja byłam w 5+0 to był widoczny tylko pęcherzyk ciążowy
A teraz rozumiem obawy . Bardzo wspolczuje poprzednich stratZbiżam się do terminu kedy wszystko ostatnio się posypało. Pewnie dlatego. Plus brak objawów poza bolacymi piersiami.
Nie umiem się cieszyć. Czwarta ciąża i w każdej się zle skonczyło.
Beta zwolniła ciut ostatnio. Zobaczymy jutro.