Wika.00
Fanka BB :)
Serio, ale jak to tak![]()
Kiedyś robiłam a teraz jakoś mnie to już denerwuje, mierze głównie do 3/4 dni po owu żeby zobaczyć czy jest skok a potem odpuszczam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serio, ale jak to tak![]()
to ja tak do kilka dni po owu będę mierzyć, żeby tylko potwierdzić kiedy była, bo ja mam spadek, albo dzień przed okresem, albo w dniu okresu, więc nic mi to nie dajeKiedyś robiłam a teraz jakoś mnie to już denerwuje, mierze głównie do 3/4 dni po owu żeby zobaczyć czy jest skok a potem odpuszczam
to ja tak do kilka dni po owu będę mierzyć, żeby tylko potwierdzić kiedy była, bo ja mam spadek, albo dzień przed okresem, albo w dniu okresu, więc nic mi to nie dajeAle do potwierdzenia owu jak najbardziej. Tęskni mi się za mierzeniem
![]()
a czemu jesteś przekonana, że nie masz owulacji?Ja to nie wiem co musi się stać żebym zaczęła mierzyć, chyba za wygodna jestem plus i tak jestem przekonana, że u mnie owu nie ma, więc nie widzę sensu.
Może byś się zdziwiłaJa to nie wiem co musi się stać żebym zaczęła mierzyć, chyba za wygodna jestem plus i tak jestem przekonana, że u mnie owu nie ma, więc nie widzę sensu.
Dlatego ja im nie ufam do końcaWysikalam najmocniejszego owulaka w tym cyklujadę z tym dalej, zostały mi 4 owulaki i nie zawaham się ich użyć. Owulaki w tym cyklu robią mnie w piękne bambuko, gdyby nie temperatura i usg, mogłabym być w niezłej dupie
![]()
trochę się jeszcze wstrzymuje z przeklinaniem ich do dzisiejszego usg, które potwierdzi, że owu była i jutrzejszej temperatury, która wskaże kiedy dokładnie, ale no jest mocno prawdopodobne, że już jestem 2dpo.Dlatego ja im nie ufam do końca![]()