reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

prolaktyne masz za wysoką, dobrze by było trochę zbić. Na stosunek lh do fsh już się nie patrzy podobno, ale i tak jest niezły - jak czytałam o nim to wszędzie pisali o tym, że powyżej 1,5 słaby. Ja mam chyba 1,25 i gin mówiła, że jest ok. Estradiol chyba też dobry - nie wiem ile to "za nisko", bo mam akurat za wysoki, ale moja gin mówi, że idealnie to okolice 50, więc jesteś niedaleko tego ideału
Prolaktyne to wiem , napisałam do gina wiadomość zobaczymy co mi powie.
No mi tez wychodzi 1,25

reklama
Prolaktyne to wiem , napisałam do gina wiadomość zobaczymy co mi powie.
No mi tez wychodzi 1,25
xedytowalam mój post i wyliczyłam nasze stosunki - mamy praktycznie takie same. Mi gin mówiła, że już się tak na to nie patrzy, ale tak czy siak mój jest dobry, więc jeśli mamy tak zbliżone, to też musisz mieć dobry. Chyba, że Ci gin powie inaczej, to daj mi wtedy plis znać 😅

prolaktyne masz za wysoką, dobrze by było trochę zbić. Na stosunek lh do fsh już się nie patrzy podobno, ale i tak jest niezły - jak czytałam o nim to wszędzie pisali o tym, że powyżej 1,5 słaby. Ja mam chyba 1,25 i gin mówiła, że jest ok. Estradiol chyba też dobry - nie wiem ile to "za nisko", bo mam akurat za wysoki, ale moja gin mówi, że idealnie to okolice 50, więc jesteś niedaleko tego ideału

Edit: mój stosunek lh do fsh to 1,2799, a Twój 1,2859 - mój jest podobni dobry, więc Twój też musi :)
Pewnie mi odp ze jest ok .
Musze jakos przetrzymać do tego kwietnia i się dowiem co w trawie piszczy

xedytowalam mój post i wyliczyłam nasze stosunki - mamy praktycznie takie same. Mi gin mówiła, że już się tak na to nie patrzy, ale tak czy siak mój jest dobry, więc jeśli mamy tak zbliżone, to też musisz mieć dobry. Chyba, że Ci gin powie inaczej, to daj mi wtedy plis znać 😅
Sprawdzę jaki miałam wcześniej . Bo robiłam tez kiedyś i Songin mi powiedział ze ok, ale to jak będę w domu

Dziewczyny, jestem po wizycie. Wklejam Wam co mi lekarz powiedzial
Screenshot_20230113-143712_Chrome.jpg

reklama
Do góry