iza, a może ubranka coccodrillo seria elegant z nowej kolekcji. Masz tam białe spodnie, body, bluzeczkę i kamizelkę. [url=http://www.we-dwoje.pl/coccodrillo;-;kolekcja;elegant,artykul,5489.html]Coccodrillo - kolekcja ELEGANT, Odzie
reklama
iza&marcin
Fanka BB :)
to jest to !
kamizelka i spodnie wygladaja na idealne, mam male watpliwosci co do spodni ale juz wczesniej upatrzylam, porownam i wybiore.
potzrebuje jeszcze jakies koszuli i bedzie gotowe
dzieki giza
kamizelka i spodnie wygladaja na idealne, mam male watpliwosci co do spodni ale juz wczesniej upatrzylam, porownam i wybiore.
potzrebuje jeszcze jakies koszuli i bedzie gotowe
dzieki giza
iza widziałam coś takiego na allegro: Coccodrillo r. 62, pulower + body, chrzest !!BCM!! (364348479) - Aukcje internetowe Allegro
ja to miałam marcelowi na wesele kupić ale w końcu kupiłam co innego (koszule z krótkim i sweterek - bo spodnie już mam)
ja to miałam marcelowi na wesele kupić ale w końcu kupiłam co innego (koszule z krótkim i sweterek - bo spodnie już mam)

fajne te ciuszki z coccodrillo tylko aj nei chiałam białego
a u nas nie widziałam tej kolekcji z reszta u ans to zadupie

a my mamy takie cos kolor ecru tylko niewiem czy za miesiac nei bedzie toz a małe
http://allegro.pl/item359492418_ubranko_do_chrztu_firmy_krasnal_62_a14_chrzest.html

a u nas nie widziałam tej kolekcji z reszta u ans to zadupie

a my mamy takie cos kolor ecru tylko niewiem czy za miesiac nei bedzie toz a małe

http://allegro.pl/item359492418_ubranko_do_chrztu_firmy_krasnal_62_a14_chrzest.html
stefanna
Marcóweczka '08
Mrowa1 śliczny ten garniturek!
;-) Kondzik musi w nim wyglądać superowo:-)
Ciuszki z Coccodrillo też świetne i z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że dobre jakościowo
.
Ja po ostatnich zakupach 'zachorowałam' na sukienusię z Zary....!

Jak się domyślacie kosztuje niemało, bo prawie stówkę i chyba poczekam na wyprzedaże... Może uda mi się dostać ją po przecenie...
No chyba, że znajdę jakiegoś sponsora w postaci dziadków, hehe

Póki co mam na razie tylko buciki:

Ciuszki z Coccodrillo też świetne i z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że dobre jakościowo

Ja po ostatnich zakupach 'zachorowałam' na sukienusię z Zary....!

Póki co mam na razie tylko buciki:

Ja na razie znalazlam tylko Boy's 3-piece tank set : mothercare i Special Occasion Three Piece Cashmere Tank Top Set - Mamas & Papas. Moze byc ale szukam dalej. bardzo ajne ubranka sa na tym allegro. moze kupie z dostawa do babci to by akurat byly jak dojedziemy (na slub a potem cos na chrzest)
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Stefanna - śliczne te buciki, aż ciut mi się córci kolejnej zachciało 

Stefanna piękne te butki!!!!:-):-) Gdzie kupiłaś??
Butki które ja kupiłam dzisiaj przyszły - są przesliczne ale.... Zuzia ich nie ubierze bo ma za pulchną nóżkę i są za ciasne na wysokość
,no cóż zostawię na prezent dla kogoś...na szczęście mam jeszcze inne białe Mothercare też śliczne
MrsF ten drugi komplecik super!!
Mamy chłopców zobaczcie te cuda:
NEXT - extra butki - 1 UK - 3-6 m (367197613) - Aukcje internetowe Allegro
Butki które ja kupiłam dzisiaj przyszły - są przesliczne ale.... Zuzia ich nie ubierze bo ma za pulchną nóżkę i są za ciasne na wysokość

MrsF ten drugi komplecik super!!
Mamy chłopców zobaczcie te cuda:
NEXT - extra butki - 1 UK - 3-6 m (367197613) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Asze, rzeczywiscie fajne butki
a co do kompletu (tego drugiego) to chyba kupie bo na razie mi sie najbardziej podoba a slub kuzynki juz tuz tuz. tylko sie martie czy nie bedzie mu za goraco (bo sweterek kaszmirowy), chociaz teraz piszecie ze w PL taka okropna pogoda to moze bedzie ok