reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
asze - ale przesżłodkie bucie:tak:
ja Oliwię chrzciłam z sukieneczne ecru u i butkach z polaru bo było to boze narodzenia:tak:miałą też ecru kurteczkę z polaru i czapeczkę rzecz jasna:sorry2:

a miałam jeszcze napisać, ze wczoraj kupiłam Marysi biała sukienkę i kapelusz na chrzciny.. ale nie z typowych ubranek na chrzest tylko po prostu z letniej kolekcji TUP TUPa, więc myślę, że ją jeszcze wykorzystam.. do tego białe body, rajstopki i różowy sweterek.. kupiłam też buciki, ale może się skusze na te co asze, bo naprawdę mi się spodobały..

beti dziekuje za propozycje ale musze kupic cos nowego bo pieniazki na zakup ubranka zostaly przelane na nasze konto od przyszlej mamy chrzestnej wiec wypada zeby kupic cos nowego. Dziekuje ze pomyslalas,nadal nic nie kupilam ale chyba zdecyduje sie na cos mniej tradycyjnego co bede mogla jeszcze wykorzystac.

asze sliczne te buciczki,

i ogolnie dla dziewczynek latwiej jest znalezc cos odpowiedniego,
patrze na te wszystkie sukieneczki i w glowie juz marze sobie o coreczce :)

reklama
Do góry