Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dusia, ja mam coneco V3. Prowadzi się fajnie, lekko skręca, ale ma kiepską amortyzację co widać zwłaszcza w parku na nierównościach. Milence to jednak nie przeszkadza. Jak się składa, to nie sprawdzałam, ale do bagażnika skody felicji wchodzi dopiero po odpięciu kół. Jeśli bardzo Ci zależy, to wieczorem mogę poskładać i pomierzyć. Spacerówka jak dla mnie ma ten minus, że nie można jej rozłożyć na płasko, można tylko przechylić i dziecko siedzi tak jak w foteliku samochodowym, ale myślę, że na niezbyt długie spacery to nie będzie źle. Z plusów, to jest dość lekki. Bez problemu prowadzi się go jedną ręką. Jak dla mnie, rączka mogłaby być trochę dłuższa, tam jest regulacja i można wybrać spośród 3 wysokości. Do przewożenia gondolę można złożyć na płasko - to nam się też bardzo przydawało w poprzednim wózku. W sumie jak za tą cenę, to uważam, że wózek dobrze się spisuje. Jeśli masz jakieś konkretne pytanie, to postaram się odpowiedzieć.
dzieki w takim razie muszę na dniach zamówić :-)Kasia ja jestem zadowolona :-)lubii bardzo patrzec na ten pałak biało-czarny:-)