reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Chcecie 2 grube krechy? Proszę!
20230117_174314.jpg
😅😜
Stracona okazja bo mąż sie rozbija na nartach 🤦‍♀️🤷‍♀️

Ja w sumie tylko w pracy mam dystans do dzieci, a tak to ostatnio wszystko mnie "rozwala", zaczęłam nawet unikać znajomych z małymi dziećmi, do starszych mam jakoś więcej dystansu.

Nie wiem czy to Cię pocieszy, bo u mnie AMH mega wysokie (PCOS robi swoje). Pierwszy cykl ze stymulacją.
Chętnie oddam trochę swojego AMH i obie będziemy miały piękny wynik :)
W każdym razie trzymam za Ciebie kciuki i ściskam mocno!
A stymulacja działa? Wiem, że to nie wątek żeby szukać osób, którym się udało, tak se musiałam pobiadolić trochę ;-p.

Chcemy krechy BETA HCG !!!
Żądam kresek !!
Nie wiesz jak ja bym chciała mieć takie krechy na teście ciazowym ;)

Sa tu jakieś Skorpiony? Nasz ulubiona wróżka zapowiedziała jakiemuś skorpionowi ze sie dowie w tym tygodniu o ciąży w której juz jest. U mnie bez szans, bo niepokalane piszecie bylo tylko jedno, ale liczę że mamy tu tego Skorpiona z tarota!

reklama
Do góry