Madame JS
Fanka BB :)
Aż normalnie muszę kupić, żeby się przekonaćten chyba miga gdy trzeba przestać sikać. Wygląda na to że ja czegos takiego potrzebuje![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aż normalnie muszę kupić, żeby się przekonaćten chyba miga gdy trzeba przestać sikać. Wygląda na to że ja czegos takiego potrzebuje![]()
@pluto_nova jest mistrzem szydełka w każdym razie, prawdaż?Ej, umie ktoś w swetry na szydełku i powie mi gdzie się nauczył?![]()
Chcemy krechy BETA HCG !!!Chcecie 2 grube krechy? Proszę!
Zobacz załącznik 1485711
Stracona okazja bo mąż sie rozbija na nartach![]()
Byłam na wakacjach u rodzinyMoże nawet byłaś tam wcześniej niż jaBo w 2002 wyjechałam ze Szczecina
![]()
Żal było sikaćChcecie 2 grube krechy? Proszę!
Zobacz załącznik 1485711
Stracona okazja bo mąż sie rozbija na nartach![]()
A stymulacja działa? Wiem, że to nie wątek żeby szukać osób, którym się udało, tak se musiałam pobiadolić trochę ;-p.Nie wiem czy to Cię pocieszy, bo u mnie AMH mega wysokie (PCOS robi swoje). Pierwszy cykl ze stymulacją.
Chętnie oddam trochę swojego AMH i obie będziemy miały piękny wynik
W każdym razie trzymam za Ciebie kciuki i ściskam mocno!
Nie wiesz jak ja bym chciała mieć takie krechy na teście ciazowymChcemy krechy BETA HCG !!!
Żądam kresek !!
Kiedyś na początku Familiady albo jakiegoś takiego innego teleturnieju, gdzie się gracze przedstawiają na początku, mówiąc kilka słów o sobie, jedna pani powiedziała, że "lubi robić na drucie"@pluto_nova jest mistrzem szydełka w każdym razie, prawdaż?