reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

314915282_810324733358443_1370078728754078260_n.jpg

Proszę, pełna lista. Możecie sobie podmienić tą urwaną :D

reklama
Słyszałam, że taka możliwość jest. Jeden lekarz powiedział, że w swojej karierze miał jeden taki przypadek. No ale to też trzeba liczyć na cud. Ale bezpłodna całkowicie nie jestem i chyba musze zmienić myślenie. po prostu spóźniający się okres i pogoda zesrały mi dzień. Chyba musiałam się po prostu wyżalić.

Wystarczy wejść na forum i od razu człowiekowi lżej na duszy ❤️ Dziękuje
Kochana są wzloty i upadki u każdej, po to też jesteśmy żeby się wspierać 💚. Ja wierzę bardzo mocno, że Ci się uda✊🍀

ja Cię rozumiem, bo jak miałam jechać na betę, to akurat marznący deszcz był xD nie odważyłam się, mąż mnie zawiózł. Ale jak czujesz się na silach to jedź :)
Byłam zawieść córkę do szkoły i patrzę że drogi w miarę ok więc pojechałam, teraz czekać tylko na wyniki. Interesuje mnie ten progesteron szczególnie bo nigdy nie badałam. Kierowca że mnie średni ale badania motywują 😅

Wiem jak sie czujesz bo też przez to przechodziłam. Ja krwawilam okolo tygodnia ale to bylo po lyzeczkowaniu jak zwykla miesiączka a nawet w moim przypadku mniejsze krwawienie. Potem po 4 tygodniach normalny okres. Przejdziesz przez to mimo, że jest to bardzo bolesne psychicznie. Wiem co mówię. Pamiętam jak siedziałam dniami i płakałam w poduszkę... Ale mimo ze zabrzmi to lajtowo to czas leczy rany. Pamiętam ale staram się nie rozpamiętywać bo chyba nigdy bym się nie otrząsnęła na dobre, a jakos żyć trzeba. Ściskam Cię wirtualnie.
Dokładnie miałam tak samo. Pierwszą ciążę poroniłam w 13-stym tygodniu. Najgorszym doświadczeniem dla mnie chyba byla laktacja. To mnie pokopało.

Jeśli chodzi o okres, to ja generalnie dość dlugo krwawiłam po zabiegu.
Dodatkowo mam dlugie cykle, okres u mnie jakoś po 7 tygodniach od zabiegu się pojawił.

Byłam zawieść córkę do szkoły i patrzę że drogi w miarę ok więc pojechałam, teraz czekać tylko na wyniki. Interesuje mnie ten progesteron szczególnie bo nigdy nie badałam. Kierowca że mnie średni ale badania motywują 😅
haha mam to samo :D napierw zrobiłam zwiady z mężem do labo i pokazał mi gdzie mogę zaparkować łatwo 😂😂

reklama
Do góry