Brownie1992
Moderator
Właśnie @Karola3092 czepiasz sięZ tłuczkiem tudzież młotkiem to chyba podobnie jak z ziemniakami aka pyrami aka kartoflami![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie @Karola3092 czepiasz sięZ tłuczkiem tudzież młotkiem to chyba podobnie jak z ziemniakami aka pyrami aka kartoflami![]()
Ja nie ja zasugerowałam co miała na myśli zapewne @Aczkolwiek@to_na_pralkę że biedne kotlety jak młotkiem ich traktujeszWłaśnie @Karola3092 czepiasz się![]()
O kurczaki ty mnie nie straszJa tak miałam niestety w ubiegłym cyklu @ przyszla stanowczo za wcześnie i na dodatek okazała się torbiel
Dokładnie tak, a @Brownie1992 by wszystko dupa chciała załatwić? Ładnie to takJa nie ja zasugerowałam co miała na myśli zapewne @Aczkolwiek@to_na_pralkę że biedne kotlety jak młotkiem ich traktujesz![]()
No mój też czasami potrafi coś palnąć bez przemyśleniaSkoro nastała chwilowa cisza to opowiem Wam co mój partner ostatnio wymyślił. Bez żadnego romantyzmu uznał, że powinniśmy wziąć ślub. Jak zapytałam co go siekło to powiedział, że jeśli nie uda nam się zajść to już czas do adopcji będzie leciałOn mnie czasami załamuje
Wasi też tak mają?
Ona lubi brać sprawy od dupy strony, ale pamiętaj kochane tak w cionsz nie zajdziesz
ja mówiłam, że musimy wziąć ślub, żeby było korzystniej podatkowo, więc noSkoro nastała chwilowa cisza to opowiem Wam co mój partner ostatnio wymyślił. Bez żadnego romantyzmu uznał, że powinniśmy wziąć ślub. Jak zapytałam co go siekło to powiedział, że jeśli nie uda nam się zajść to już czas do adopcji będzie leciałOn mnie czasami załamuje
![]()
Wasi też tak mają?
No to byś się z moim dogadałaja mówiłam, że musimy wziąć ślub, żeby było korzystniej podatkowo, więc no
A bardziej zasmucilo Cię to, że bez romantyzmu, czy że myśli, że może się nie udać?