Kaala
Fanka BB :)
@ania202 @Dong @Carmen2412 @CałaJa1984 @Elph prosze o meldunek 
PS. Co do awatara to zmieniłam ale jeszcze nie pokazuje
PS. Co do awatara to zmieniłam ale jeszcze nie pokazuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Leć, leć, a nam wrzucaj test do ocenyHej! Pisałam w poniedziałek o negatywnej becie. Nie dostałam wciąż okresu i właśnie nasikalam na test - pierwszy raz pojawiła się druga blada kreska w 4-letnich staraniach! Lecę znowu na betę. Na razie nie mogę uwierzyć….
No widziałam ta listę. Ciężko mi się odnieść do niejPewnie tak sam chce sprawdzić dokładniemówił tak mamy świeże ciało żółte możemy przypuszczać ze była owu
ja tam mówię że było ciało żółte więc była owu i tyle
ale ta dalsza lista tych wszystkich badań przeraża mnie
![]()
Zaczynamy od monitoringu. Mówił też o drożności że 50% leży po stronie panów bo mają problemy z nasieniem. Ja poprostu nie wiem czy dam radę przeraża mnie to wszystko boję się że pewnego dnia powiem dość i zrezygnujeNo widziałam ta listę. Ciężko mi się odnieść do niej, bo nie wiem jaki ma plan gin.
Oznaczenie stężenia białka wiążącego hormony płciowe![]()
Dawaj wykres :*Moja temperatura- nadzieje rosną - wybaczcie jaram się od rana![]()
dobra... wyświetlił mi sie z opóźnieniemDawaj wykres :*