Elph
Fanka BB :)
U mnie na razie negatyw@ania202 @Dong @Carmen2412 @CałaJa1984 @Elph prosze o meldunek
PS. Co do awatara to zmieniłam ale jeszcze nie pokazuje![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie na razie negatyw@ania202 @Dong @Carmen2412 @CałaJa1984 @Elph prosze o meldunek
PS. Co do awatara to zmieniłam ale jeszcze nie pokazuje![]()
Otóż todokładnie tak, organizm ludzki jest skomplikowany, zachodzi w nim wiele powiązanych procesów i czasami trzeba po kolei, bo rozwiązując jeden można rozwiązać trzy, bo dwa były konsekwencja tego pierwszego.
Owulak pozytywny jak nic ! Kiedy miałaś 1 pozytywny ?U mnie mąż wczoraj: zanim poszedłem zbadać nasienie, to poczytałem, ze to takie proste badania i powinno robić się je na początku diagnozowania niepłodności, bo jest nieinwazyjne i nie boli
Ja to ogólnie nie wiem, co z tym cyklem, już 19dc, a wykres taki:
I owulak taki:
Znów ciemny, będzie ta owulacja czy nigdybo zwariuje
O Wow no to szaleje CiU mnie mąż wczoraj: zanim poszedłem zbadać nasienie, to poczytałem, ze to takie proste badania i powinno robić się je na początku diagnozowania niepłodności, bo jest nieinwazyjne i nie boli
Ja to ogólnie nie wiem, co z tym cyklem, już 19dc, a wykres taki:
I owulak taki:
Znów ciemny, będzie ta owulacja czy nigdybo zwariuje
Luty = walentynki = listopadowe dzieciZa dużo negatywów w tym mc póki co… Oby luty był obfity w II![]()
Haha pogorszyło a nie pomogło ale może drugi raz się naprawiOne może już się uderzyły dlatego tak pier… od rzeczy![]()
13.01, co oczywiście nie znaczy nic, bo owulki nie byłoOwulak pozytywny jak nic ! Kiedy miałaś 1 pozytywny ?
Na wykresach się nie znam to nie pomoge
No właśnie na razie to nie ma owulacjiO Wow no to szaleje Ci. Niech szalony wykres przyniesie efekt cudownej zdrowej ciąży
.
Mojemu jak powiedziałam po wizycie, że ustaliłam z ginem, że ma iść na badanie nasienia iść, to jak wrócił z pracy to zapytał to na kiedy mnie zapisałaś.
No i wczoraj jak prog przyszedł, to mówi dobrze, że mnie zapisałaś bo może u mnie jest problem.