U
użytkowniczka 212
Gość
no apropo objawów to ja już miałąm każdu objaw który istnieje i nie świadczył o niczym, więc ja już w ogóle nie przywiązuję do nich wagi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Amen, obyśmy wszystkie zrozumiałyno apropo objawów to ja już miałąm każdu objaw który istnieje i nie świadczył o niczym, więc ja już w ogóle nie przywiązuję do nich wagi
Jak tak czytam Wasze odpowiedzi na to pytanie to aż wstyd napisać jak jest u nasEj, jak sie dzielicie z Waszymu facetami obowiazkami domowymi?
ej ale mój też ma podobnie, jak mył okno to kilka h mu to zajęło, ale błyszczało. Ja to na szybko, aby było ogarnięteJak tak czytam Wasze odpowiedzi na to pytanie to aż wstyd napisać jak jest u nas
U nas przez lata wytworzył się podział: ja sprzątam na szybko, on gruntownie.
Jak jest sprzątanie łazienki to mój potrafi w jednej sprzątać dwie godziny, ale później tak błyszczy, że możnaby jeść z klopaTak samo ma z innymi rzeczami. Jak sprząta w salonie to wszystkie szafy muszą być posprzątane, książki odkurzone i w ten sposób sprzątanie salonu trwa pół dnia. Jak bierze się za sprzątanie kuchni to mam ochotę z domu uciec, bo wywala wszystko z szafek i układa xD
Oczywiście chyba nie muszę mówić, że zmiana pościeli itp. to są najważniejsze elementy sprzątania pomieszczenia. Także podsumowując ten długi bezsensowny wywód: on sprząta, ja ogarniam z grubsza![]()
Jak tak czytam Wasze odpowiedzi na to pytanie to aż wstyd napisać jak jest u nas
Jak jest sprzątanie łazienki to mój potrafi w jednej sprzątać dwie godziny, ale później tak błyszczy, że możnaby jeść z klopaTak samo ma z innymi rzeczami. Jak sprząta w salonie to wszystkie szafy muszą być posprzątane, książki odkurzone i w ten sposób sprzątanie salonu trwa pół dnia. Jak bierze się za sprzątanie kuchni to mam ochotę z domu uciec, bo wywala wszystko z szafek i układa xD
Oczywiście chyba nie muszę mówić, że zmiana pościeli itp. to są najważniejsze elementy sprzątania pomieszczenia. Także podsumowując ten długi bezsensowny wywód: on sprząta, ja ogarniam z grubsza![]()
No to dobrze masz, może długo, ale za to jaka jakośćJak tak czytam Wasze odpowiedzi na to pytanie to aż wstyd napisać jak jest u nas
Ja okien w ogóle nie tykam, zostawiam profesjonaliścieej ale mój też ma podobnie, jak mył okno to kilka h mu to zajęło, ale błyszczało. Ja to na szybko, aby było ogarnięte
Ja uparcie nadrabiamJa już nawet nie próbuje nadrobić tych stron coście naklepały od wczoraju mnie na teście dziś biało jak za oknem
A mąż kazał mi na „tego swojego” babybooma wstawić:
U mnie tylko winiaryTylko kielecki![]()
Ja właśnie przed chwilą skończyłam nadrabiać 30 stron xDJa uparcie nadrabiam![]()
Mój rekord to 150 stron do nadrobieniaJa właśnie przed chwilą skończyłam nadrabiać 30 stron xD