reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

No wpierdzielam cudowną owsiankę z calą masą ziatna i orzechow i suszonym ananasem na implantacje, na endometrium, na moją głowę uzaleznioną od testowania. Niech rosnie tam wszystko💪
I pytanie standardowe przy pozytywie, proszę opisać objawy swojej ciazy 😁😁😁 muszę porownać czy też takie mam😂👀
Ogolnie dwa dni temu mąż przywiozł jakiegoś pszeniczniaka i wziełam kilka lyczkow i mi podeszlo do gardła, gaz mi gdzieś utknął w klatce i kłuło mnie dopoki mi sie nie odbilo i za kazdym łyczkiem to samo. Więc oddałam mezowi i wypilam herbatkę i odrazu AFIRMACJA oho CIONSZ się broni przed toksyną 😂🤣🤣
Wybaczcie mi, ale ja juz przeszlam z etapu rozczarowanie na etap zwątpienie i śmianie się z siebie.

Ostatnia edycja:
reklama
ja jestem generalnie bardzo emocjonalna i jak coś przeżywam, to na całego - więc jak się cieszę, to jest euforia, mam mnóstwo energii, biegam, latam, piszczę, no a jak jest źle, to też na całego, nie jem, ledwo wstaje z łóżka, płaczę (w sumie bardziej wyję). Albo wysoka góra, albo głęboki dół. I ten wczorajszy dół to był rów marianski. Potrójna owulacja i żadnego cionsza.
Ale może jeszcze czas na kreski z tego cyklu? Masz już okres?

Dziewczyny, zrobiłam test bo temp.mi skoczyła i przekonana, że źle spałam i dlatego. Jade na betę 🙈, bo jakoś nie wierzę w to, nigdy nie miałem cienia w sumie, ale jednak. Mogłam zrobić drugi, ale stwierdziłam, że jadę zbadać 🙈, wiadomo proga też zrobię.
Piękna kreska 😍 trzymam kciuki, daj znać jaki będzie wynik bety

Ale może jeszcze czas na kreski z tego cyklu? Masz już okres?
nie, ja jestem 12dpo (i to takie potwierdzone, nie ze owulaki, śluz czy coś) i nie ma nawet cienia cienia na testach, a do tego dzisiaj miałam plamienie prawdopodobnie od spadku proga. Więc ewentualne kreski by były z późnej implantacji, a takiej nie chcę.

nie, ja jestem 12dpo (i to takie potwierdzone, nie ze owulaki, śluz czy coś) i nie ma nawet cienia cienia na testach, a do tego dzisiaj miałam plamienie prawdopodobnie od spadku proga. Więc ewentualne kreski by były z późnej implantacji, a takiej nie chcę.
Happy Love You GIF by NETFLIX

bardzo mi przykro :(

te parę dni od białego testu do okresu to jest właśnie najgorszy czas w cyklu ☹

te parę dni od białego testu do okresu to jest właśnie najgorszy czas w cyklu ☹
dla mnie chyba najgorzej 10 i 11dpo, bo już jest sikanie z presją, stres milion. No i 11dpo jako ten moment rozpaczy, 12dpo to już potwierdzenie i mogę zaczynać żałobę i w sumie wtedy mi już lżej. Ale ja mam krótką fazę lutealna, wiec u mnie szansa na okres już dzisiaj albo jutro, to może dlatego tak to widzę - nie muszę długo czekać. Owu w 10dc i bach cykl ma 23 dni 😅

ja
dla mnie chyba najgorzej 10 i 11dpo, bo już jest sikanie z presją, stres milion. No i 11dpo jako ten moment rozpaczy, 12dpo to już potwierdzenie i mogę zaczynać żałobę i w sumie wtedy mi już lżej. Ale ja mam krótką fazę lutealna, wiec u mnie szansa na okres już dzisiaj albo jutro, to może dlatego tak to widzę - nie muszę długo czekać. Owu w 10dc i bach cykl ma 23 dni 😅
ja ostatni cykl miałam 25 dni, mimo brania dupka okres se przyszedł jak chciał 😅

reklama
ja
ja ostatni cykl miałam 25 dni, mimo brania dupka okres se przyszedł jak chciał 😅
w sumie to takie szczęście w nieszczęściu, nie trzeba dlugo czekać ani na owu, ani na okres. Mamy dużo lepiej niż dziewczyny z 30dnioeymi cyklami. U mnie to w ogóle jak dobrze pójdzie, to będę miała druga szanse na październikowe mamusie, to mam jeszcze szanse na dołączenie do @Karola3092 😅

Do góry