Calineczka92
Fanka BB :)
DokładnieTy to w ogole: znalazłaś w końcu dobrego lekarza i po jednej wizycie, w dodatku już po owulacji - bach - cionsz![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DokładnieTy to w ogole: znalazłaś w końcu dobrego lekarza i po jednej wizycie, w dodatku już po owulacji - bach - cionsz![]()
I to się nazywa dobry lekarzTy to w ogole: znalazłaś w końcu dobrego lekarza i po jednej wizycie, w dodatku już po owulacji - bach - cionsz![]()
No ba, newet z owulacja, której nikt nie umiał zlokalizowaćI to się nazywa dobry lekarz![]()
Gratulacje!Dziewczyny, zrobiłam test bo temp.mi skoczyła i przekonana, że źle spałam i dlatego. Jade na betę, bo jakoś nie wierzę w to, nigdy nie miałem cienia w sumie, ale jednak. Mogłam zrobić drugi, ale stwierdziłam, że jadę zbadać
, wiadomo proga też zrobię.
Świetnie❤ jeszcze raz gratulujeProszę bardzo, właśnie przyszło. Tylko rozumiem, że jest ciąża
![]()
kurde, nam nadzieję, że moja wizyta w klinice niepłodności po owulacji też się zakończy takim sukcesemDokładnie. I podkreślam endo przed owu 6.7mm, po owu wyskubane 5.6mm
![]()
oooo i co ile taki zastrzyk? rozumiem że to jest na receptę?Ja zrobiłam sobie teraz zastrzyk z witD 300tys jednostek. Nje będę tyle leków brać bo już mam dość tych tabsów.
i chodzę teraz na wlewy witaminowe. Zobaczę jak po nich organizm będzie funkcjonować
Wynik jest niski, nie dramatyczny ale tez nie jest dobry. Szybciutko do lekarza i to dobrego.Mam wyniki amh. Mam 26 lat także w granicy się nie mieszczę. Co Wy myślicie o tym?
Trzymam kciuki za to, nie możesz mnie zostawić samejkurde, nam nadzieję, że moja wizyta w klinice niepłodności po owulacji też się zakończy takim sukcesem![]()
O ja mam to samo , mąż mi kupuje torebki i buty jak marudzę że już się powoli kończąja musze sobie kupić torebke, bo mi się rozwaliła. Nie to, ze teraz mnie nie stać, ale łatwiej będzie xD
Ja jestem z tych ludzi co mają 1 torebkę i chodzą w niej aż się nie rozwali
No i jedną elegancką
W ogóle nienawidze ubrań kupować i mało przywiązuję do nich wagę, aby było dla mnie łądne i wygodne, a jakieś 'stylizacje' to nie moja bajka
Nawet paru złotych ? Jak waloryzacja wynosi prawie 15%Ja nie dostałam nicrobię za miskę ryżu
Pewnie w kwietniu będzie wyrównanie to akurat na wizytę i badania będzie![]()