Calineczka92
Fanka BB :)
No czasami dziwne uczucie mam.A Was tez pobolewa podbrzusze? Bo mnie tak co jakiś czas kłuje raz mocniej raz lżej, czuje czasami taki tez rozpieranie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No czasami dziwne uczucie mam.A Was tez pobolewa podbrzusze? Bo mnie tak co jakiś czas kłuje raz mocniej raz lżej, czuje czasami taki tez rozpieranie
co Ty gadasz, No to tym bardziej
Noo luty to nasz miesiąc z mężem obydwoje mamy urodzinyco Ty gadasz, No to tym bardziej![]()
to fajnie się zagraliście. Naszym miesiącem znowu jest grudzień (również mamy razem urodzinyNoo luty to nasz miesiąc z mężem obydwoje mamy urodziny![]()
a powiedz mi, bierzesz jakieś suplementy witaminy oprócz kwasu foliowego?Noo luty to nasz miesiąc z mężem obydwoje mamy urodziny![]()
W grudniu mamy rocznicę od kiedy jesteśmy razemto fajnie się zagraliście. Naszym miesiącem znowu jest grudzień (również mamy razem urodziny)
Jeśli chodzi o suplementy to obecnie brałam pregna start, wit. D, C i e. Obecnie biorę tylko pregna wit. D i C, e odstawiłam bo gdzieś coś mi się kojarzyło, że niewskazana w ciąży, wiec wolałam odstawića powiedz mi, bierzesz jakieś suplementy witaminy oprócz kwasu foliowego?
ja do tej pory brałam Femibion 0, aktualnie mi się skończył i biorę sam kwas foliowy i właśnie zastanawiam się co teraz kupićA wy co bierzecie?
Mi polecono pueria uno, więc kupiłamja do tej pory brałam Femibion 0, aktualnie mi się skończył i biorę sam kwas foliowy i właśnie zastanawiam się co teraz kupić