Calineczka92
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo to trochę się naczekaszpunkt pobrań jest otwarty od 7:30, a wynik ostatni miałam po 17
ja tez już nie mogę się doczekać. Czasem wyniki miałam już przed 15Ooo to trochę się naczekasz. Ja jadę na szczęście na 6 i wyniki tak mam wtedy między 12 a 13
i tak potem wysiedzieć nie umiem
. Jestem ciekawa naszych bet jutrzejszych, oby były superaśne
![]()
To oby były i tym razem tak wczasja tez już nie mogę się doczekać. Czasem wyniki miałam już przed 15
ja od 6:30 w kolejce czekam, a punkt otwarty od 7:30U mnie już dawno po pobraniu. Spać mi się chce jak szalonej
, dramat z tym
![]()
tez najchętniej wróciłabym do domu, ale zaraz po pobraniu do pracy muszę iśćU mnie już dawno po pobraniu. Spać mi się chce jak szalonej
, dramat z tym
![]()
No ja na szczęście conajmniej do 6lutego mam homeoffice, więc idealnietez najchętniej wróciłabym do domu, ale zaraz po pobraniu do pracy muszę iść![]()