Calineczka92
Fanka BB :)
Haha jeszcze nie, w poniedziałek było 61.20 wczoraj było 228Może już jest 1500![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha jeszcze nie, w poniedziałek było 61.20 wczoraj było 228Może już jest 1500![]()
ObyU mnie i dziś już jest wyraźna, więc tyle nie musisz czekać![]()
Dżizass .... jakie to piękneDzisiejsza już mnie zadawala. No te pierwsze tak wyschły i gorzej wyglądają
. Mam jeszcze 2 czy 3 testy
![]()
Będzie dobrze kochana, niedługo clo i jedziesz z tymOby. Wierzę w to jak w moc dobrego żarcia
. A na serio- chciałabym czekać na zajście krócej niż na wygojenie cycków po operacji… może już zła passa za mną.
cześć, witaj na pokładzieCześć dziewczynyw tym cyklu rozpoczęliśmy z mężem starania o dziecko. Stosunek był 3 dni przed owulacją, która wypadała wczoraj, a ja już przypisuję sobie objawy
Mam nadzieję, że będziemy się wspierać i trzymać wzajemnie kciuki za siebie
![]()
Będę lutową testowaczką- konkretnie 9 lutego- chyba oszaleję do tego czasu
Pozdrawiam wszystkie staraczki![]()
Poproszę 4 razy coca, dwa razy coca Cola a dwa proszę kokę do herbaty dorzucić![]()
Już mu mówiłam, że będzie seks na dzwonek, nie był zbyt szczęśliwy.Będzie dobrze kochana, niedługo clo i jedziesz z tym, nie daj żyć staremu
![]()
Dziękujęcześć, witaj na pokładziemam nadzieję, że nie zabawisz tu dlugo i w lutym wysikasz upragnione dwie kreski
![]()