luuuuckyyy
Zaangażowana w BB
ja tak samo ! Jesteśmy w kontakcie w takim raziejestem w szoku ,w poniedziałek powtarzam żeby zobaczyć przyroststres nie do opisania
gratulacje dla Ciebie
co tu się od***lo
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tak samo ! Jesteśmy w kontakcie w takim raziejestem w szoku ,w poniedziałek powtarzam żeby zobaczyć przyroststres nie do opisania
gratulacje dla Ciebie
co tu się od***lo
![]()
dziękujemyCo za emocjonująca końcówka stycznia! Gratulacje dziewczyny!
w lutymGratulacje dziewczynyspokojnej i nudnej ciąży
kiedy w końcu my się doczekamyna teście ?
![]()
No właśnie widzę, ale daje mi mało@Piękna Koka @luuuuckyyy piekne bety i progi, gratuluje i nudnej ciąży
@Calineczka92 zobacz ile towarzyszek na październik![]()
No to mam wyniki. Inny lab, wiec i inna metoda, ale bez wątpienia miałam owu i TSH mam 1No właśnie widzę, ale daje mi mało![]()
Gratuluje wynikuNo to mam wyniki. Inny lab, wiec i inna metoda, ale bez wątpienia miałam owu i TSH mam 1a równo miesiąc temu miałam ponad 5
Owu było, pięknie. A co robiłaś, że tak ładnie zbiłaś tsh?No to mam wyniki. Inny lab, wiec i inna metoda, ale bez wątpienia miałam owu i TSH mam 1a równo miesiąc temu miałam ponad 5