Nasturtium
Fanka BB :)
Mój to już z domu nie może wychodzić, umierający.mój teżboli go gardełko
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój to już z domu nie może wychodzić, umierający.mój teżboli go gardełko
![]()
Jakaś plaga! Mój też chory!Mój to już z domu nie może wychodzić, umierający.
Ja właśnie nie wiem nic o mutacji, ale metylowany też nie zaszkodzi w sumie…Ja metylowany, mam mutację homo- i heterozygotyczną
Cały mój.pojechał na basen, więc jestem sama w domu. Pierwsze i jedyne słowa, jakie wypowiedział do mnie dziś "jadę na basen". Aż dziwne, ze bez słowa nie wyszedł
Sa dwie opcje: albo wroci z czyms co lubie, chrupkami/colą/piwem/awokado i bedzie probowal obejść to bez rozmowy, albo focha ciag dalszy. Ja sie nie bede łamaćCały mój.
Mój, uwaga, grzeje się suszarką do włosów.
dziś niedziela handlowa, chłop ma szansęSa dwie opcje: albo wroci z czyms co lubie, chrupkami/colą/piwem/awokado i bedzie probowal obejść to bez rozmowy, albo focha ciag dalszy. Ja sie nie bede łamać
Na ile jest możliwe, że on czyta to forum?Sa dwie opcje: albo wroci z czyms co lubie, chrupkami/colą/piwem/awokado i bedzie probowal obejść to bez rozmowy, albo focha ciag dalszy. Ja sie nie bede łamać
Oba. Głównie w Puerii albo w Pregnie Start.Bierzecie kwas foliowy zwykły, czy metylowany?
Ja do tej pory metylowany, ale zastanawiam się, czy warto płacić za niego więcej plus o statusie leku jest akurat „zwykły”…
No ciekawe, daj znać.Sa dwie opcje: albo wroci z czyms co lubie, chrupkami/colą/piwem/awokado i bedzie probowal obejść to bez rozmowy, albo focha ciag dalszy. Ja sie nie bede łamać