aurii_orelii
Fanka BB :)
haha no to zależy jak kto patrzy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
haha no to zależy jak kto patrzy
Ja nie jem mięsa i dlatego unikam.O ja lubie zelatynowe kapsuly
No to ja mam podejscie jak Tyhaha no to zależy jak kto patrzywiem, że mój na swój męski sposób chciał powiedzieć coś fajnego i jednocześnie śmiesznego. No ja się śmiałam
gdybym miała w każdym jego zadaniu szukać drugiego dna to bym się chyba codziennie z nim kłuciła
![]()
A ja mięsa też malo jem. Ale dlatego, że mi nie smakujeJa nie jem mięsa i dlatego unikam.
Dlatego rozdzieliłam to na dwie oceny.
Jeśli masz tendencje do zaskórnikow to bambino może Cię zapchaćJa bym najchetniej na noc uzywala kremu zielona oliwka z ziaji za 5 zl lub bambino, ale nie wiem czy to dobry wybór.
Jak nie ma wyboru to jem żelatynowe, ale jak są opcje to wolę bez.A ja mięsa też malo jem. Ale dlatego, że mi nie smakuje
Tymczasem ja po dwóch tygodniach nie goleniaNie przeszkadzaja mu jakos specjalnie. Jakbym zarosla to pewnie by mu przeszkadzalo. Ale jak np nie ogole sie z 2 tygodnie to nie zwraca uwagi
Co kto lubiTymczasem ja po dwóch tygodniach nie golenia
![]()
Nie, raczej nie mam. Ogólnie mam fajna, gladka cere, problemem jest ten rumien i mega rozszerzone pory, jak truskawka.Jeśli masz tendencje do zaskórnikow to bambino może Cię zapchać