reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

no to zobaczymy jak się sytuacja rozwinie z tą moją owu, najwyżej w środę z samego rana zrobimy co należy i powiemy o tym w klinice i oni zdecydują, czy ma robić badanie i weźmiemy to pod uwagę przy interpretacji wyników, czy nie. Przeliczając na godziny to będą trzy doby :D
Mój liczył dokładnie 72 godziny :D Na zasadzie, że trzeba się seksić JUŻ, bo on za 73 godziny ma badanie :D Z tym, że miał powiedziane 2-7 dni. Stwierdził, że 7 to w ogóle jakiś dramat i on w życiu by tyle nie wytrzymał. Już te 3 dni chodził jak na bombie :D Ostatniego dnia sugerował, że powinniśmy spać osobno i że mam się przy nim nie przebierać 🙈 W ogóle był oburzony, że to nijak ma się do normalnej przerwy między stosunkami 🙈

W zasadzie tak jak pisze @Bolilol :) ja akurat robię u prywatnej gin która prowadziła moją pierwszą ciążę, ale okazało się że staraniami też się zajmuje. Normalna wizyta u niej kosztuje 250 zł ale monitoring tylko 50.
U mnie monitoring 160zł :(

reklama
Póki jeszcze mogę do Was pisać 😅😅, bo od lutego będę anonimowo podglądać 😅😅. To co dobrego polecicie szybkiego, a smacznego jakieś sałatki, przystawki albo coś innego 😅. Mam mieć w sobotę gości, a ja ostatnio tak zmęczona, że chciałbym czymś ugościć, ciasto zrobię jakieś i coś jeszcze, ale też nie chce się nastawiać na gotowanie całodniowe 😅😅, może któraś coś podpowie. Przepraszam, że tak z dupy się wrzuciłam, może być na priv 💚, ale macie czasami cudne pomysły😁😅

To i ja się podepnę, bo przewija się to pojęcie. Co oznacza słabej jakości owulacja?
Więcej pęcherzyków, np. u mnie było widać w progu różnice między stymulowanym, a wcześniejszym, teraz próg miałam bardzo ładny. Tak samo uważają niektórzy, że późno dojrzewają, więc chcą przyspieszyć tą owu. Dokładnie nie znam się w temacie, ale może ktoś więcej coś jest w stanie powiedzieć.

Założyłam luty, można się zapisywać już dziś, ale z dyskusjami tradycyjnie poczekajmy do pierwszego :) https://www.babyboom.pl/forum/temat/drugi-miesiac-roku-mamy-drugie-kreski-wysikamy.123458/
No przecież tu trzeba 1000 stron natrzaskać
Cat Reaction GIF by reactionseditor

Póki jeszcze mogę do Was pisać 😅😅, bo od lutego będę anonimowo podglądać 😅😅. To co dobrego polecicie szybkiego, a smacznego jakieś sałatki, przystawki albo coś innego 😅. Mam mieć w sobotę gości, a ja ostatnio tak zmęczona, że chciałbym czymś ugościć, ciasto zrobię jakieś i coś jeszcze, ale też nie chce się nastawiać na gotowanie całodniowe 😅😅, może któraś coś podpowie. Przepraszam, że tak z dupy się wrzuciłam, może być na priv 💚, ale macie czasami cudne pomysły😁😅
a takie coś że bierzesz tortille, smarujesz almette, kładziesz łososia, walisz na to jeszcze rukolę albo szpinak, zawijasz i kroisz na takie kawałki na jednego gryza?

reklama
Do góry