Bolilol
Fanka BB :)
oznaczyłam Cię tam, wejdź w powiadomienieZgubiłam link do lutegoKtoś podeśle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oznaczyłam Cię tam, wejdź w powiadomienieZgubiłam link do lutegoKtoś podeśle?
Może jestem dziwna ale nigdy nie piłam prossecoJa dzisiaj kupiłam trzy butelki proseczjo, swojego ulubionego. Goście będą, ale jedną butelkę zrobię sama. Nawet jeśli jeszcze coś wyjdzie w wymazie to antybiotyk wezmę od soboty lub niedzieli.
Ja też xD i pije sama, bez coli, sprite, lodu. Jedynie z odrobiną wodyKocham whisky!
![]()
o nieeee, że ślubu nam zostało kilka butelek i tak stoją i nie ma co z nimi zrobić, już większość rozdaliśmy, ale jeszcze chyba z 6 jestKocham whisky!
![]()
Nie, bo się nie dymiło tak , kuchenka była zalana i przyszłam w samą poreStraży nie wezwali?u nas na wsi była ostatnio taka akcja, że ktoś zostawił ziemniaki na gazie i wyszedł
3 zastępy straży, policja, droga zablokowana… No i oczywiście sąsiedzi z bloku naprzeciwko w szlafrokach robiący zdjęcia, kręcący filmy…![]()
Ale to się tylko wąchaNo mój świadomie to pewnie też by nie chciał brać.
Ja też samą piję, smakuje miJa też xD i pije sama, bez coli, sprite, lodu. Jedynie z odrobiną wody
Już jadę!o nieeee, że ślubu nam zostało kilka butelek i tak stoją i nie ma co z nimi zrobić, już większość rozdaliśmy, ale jeszcze chyba z 6 jest
Za wypadające cyckiI żeby im sie bzykać chcialo i konar płonął