katherinnn
Fanka BB :)
Świetnie Cię rozumiem, moja pierwsza ciąża była z in vitro, po wielu latach starań i bardzo bałam się cieszyć. Ale przyjdzie moment, że zacznieszCześć dziewczyny, mogę do Was dołączyć? Termin mam na 28.08, ale sierpniowe zrobiły wątek prywatny i nikogo nie przyjmują niestety.
A ja po latach walki, dzięki procedurze in vitro, w końcu zaszłam w ciążę. Jestem obecnie na początku 13tc, ale przez moje trudne doświadczenia dopiero teraz powoli zaczynam się cieszyć...
 trzymam kciuki
 trzymam kciuki

staram się myśleć o tym co będzie super, jak będą się razem bawić, dorastać.. a trudy pewnie będą, ale o nich na szczęście szybko się zapomina i zostają w pamięci te cudowne chwile
 staram się myśleć o tym co będzie super, jak będą się razem bawić, dorastać.. a trudy pewnie będą, ale o nich na szczęście szybko się zapomina i zostają w pamięci te cudowne chwile  
		 Ja mam nadzieję, że mimo, iż mi będzie trudno, to potem dzieci będą miały dobrą relację ze sobą.
 Ja mam nadzieję, że mimo, iż mi będzie trudno, to potem dzieci będą miały dobrą relację ze sobą.  

) ale prosiłam żeby z gratulacjami i nakrecaniem się poczekali do prenatalnych
) ale prosiłam żeby z gratulacjami i nakrecaniem się poczekali do prenatalnych  A ja osobiście dzięki tak walecznym osobom jeszcze bardziej doceniam ten dar jakim są dzieci
 A ja osobiście dzięki tak walecznym osobom jeszcze bardziej doceniam ten dar jakim są dzieci