Tez dostałam zgagęJak się czujecie dziewczyny?
Mnie zgaga nie opuszcza na krok![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez dostałam zgagęJak się czujecie dziewczyny?
Mnie zgaga nie opuszcza na krok![]()
Tez dostałam zgagęi do tego mam miłości południowe i ciągną się do wieczora
![]()
Ojj najgorszeTez dostałam zgagęi do tego mam miłości południowe i ciągną się do wieczora
![]()
właśnie wczoraj myślałam o Tobie, czy wszystko okHej, tak. Trochę złe samopoczucie dało w kość i dlatego byłam nieobecna, potrzebowałam trochę resetu, a dwa jakoś powiadomienia mi nie wyskoczyły. Dziękuję, że pytasz.
Umówiłam się na dziś na 15. Nie wytrzymam do poniedziałkowej wizyty. Ale się zmartwiłam, mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze..Ja bym poszła jak najszybciej do gin, może potrzebujesz suplementować proga.
Spokojnie. Mieścisz się w widełkach, lekarz prawdopodobnie przepisze progesteron lub luteinę. Wszystko będzie okUmówiłam się na dziś na 15. Nie wytrzymam do poniedziałkowej wizyty. Ale się zmartwiłam, mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze..![]()
Spokojnie. Mieścisz się w widełkach, lekarz prawdopodobnie przepisze progesteron lub luteinę. Wszystko będzie ok ❤
Dziękuję za wsparcie. Jak dobrze że siebie tu mamy nawzajem <3
Dziękuję dziś z rana klasyczne wymioty, potem drzemki, a teraz muszę trochę się ogarnąć bo muszę jechać odebrać wyniki, później jeszcze dentysta, którego się boję przez moje odruchy wymiotne, które mam normalnie, a teraz to już całkiemwłaśnie wczoraj myślałam o Tobie, czy wszystko okjak się czujesz dzis ?
To dobrze się umówiłaś, dostaniesz zapewne proga do sumplementowanie i będziesz spokojniesza przynajmniej. Powodzenia, będzie dobrzeUmówiłam się na dziś na 15. Nie wytrzymam do poniedziałkowej wizyty. Ale się zmartwiłam, mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze..![]()