reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2023

Niestety może być za późno. Jeśli dzidziuś ma powyżej (już nie pamietam dokładnie ilu) mm to nie da się zbadać dokładnie wszystkich parametrów. Ja miałam w 11+0 i wszystko było pięknie widać. No, chyba, ze nie mówimy o badaniach prenatalnych tylko normalnym usg, to oczywiście możesz zrobić kiedy Ci się tylko podoba.
Przełożyłam sobie na 8 marca bo miałam na 15 więc tydzień wcześniej się udało

reklama
A bylas na pazdziernikowych mamach 2021 ? Wspolczuje tego stresu ,tez mialam wczoraj plamienia okazalo sie na sorze rowniez ze krwiak I zalecenia oszczedzac sie I odpoczywac I mialam ta sama mysl co ty . No jak ? Juz dzisiaj nosilam mala bo nie wytlumaczysz takiemu dziecku ze nie mozesz ..
jedynie na FB :) a Ty który tydzień?

Kochane tak strasznie szkoda , że zostałam usunięta z naszej prywatnej grupy ☹️
Że straciłam maleństwo to znaczy ,że nie mogę już być ,że gorsza jestem ? ☹️

Życzę Wam wszystkim zdrówka i szczęśliwego rozwiązania ♥️
Ja nie wiem jak to sie stalo ale zawsze otrzymasz od nas wsparcia albo tutaj albo prywatnie do nas mozesz pisac . Trzymaj sie :)

jeszcze nie wiem ale w środę mam wizytę więc może coś tam będzie wiadomo 😁 a dostałaś jakieś leki na tego krwiaka? Duphaston?
Bralam duphaston od 8 tyg . Dostalam w zaleceniu zwiekszenie dawki :) mi w szpitalu powiedziala ginekolog ze widzi dziewczynke , jestem ciekawa czy potwierdzi sie to na prenatalnych

reklama
Do góry