reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Teścik

Można tak powiedzieć ze tym się wystraszyłam ze mogą one zaburzyć
To się nie bój a jak masz wątpliwości to lekarz on ci wszytsko wyjasni , jak chcesz już mieć taką pewność to sobie powtórz za kilka dni nie wiem max 3 i wtedy już skoro się tak boisz będziesz miało jasna sprawę skoro nam nie wierzysz, ale moim zdaniem szkoda pieniędzy na bety jak już po 19 dniach wyszła ci ujemna a już powinien być wzrost .powodzenia

reklama
To się nie bój a jak masz wątpliwości to lekarz on ci wszytsko wyjasni , jak chcesz już mieć taką pewność to sobie powtórz za kilka dni nie wiem max 3 i wtedy już skoro się tak boisz będziesz miało jasna sprawę skoro nam nie wierzysz, ale moim zdaniem szkoda pieniędzy na bety jak już po 19 dniach wyszła ci ujemna a już powinien być wzrost .powodzenia
19 dni to jest liczone od dnia w którym był stosunek a on był podczas okresu a jakby tabletki nie zadziałały to owulacje miałam 22 lutego czyli 9 dni po owulacji jestem

gdybym ja miała brać antykoncepcję i po każdym stosunku panikowałabym, że jestem w ciąży to naprawdę zrezygnowałabym z seksu. Po co się tak stresować. Szkoda zdrowia psychicznego.

Jak się boisz to zrezygnuj z aktywności sekualnej bo pogłębisz sobie nerwice i będziesz ciągle myśleć o ciazy .....

19 dni to jest liczone od dnia w którym był stosunek a on był podczas okresu a jakby tabletki nie zadziałały to owulacje miałam 22 lutego czyli 9 dni po owulacji jestem
ale zdajesz sobie sprawę z tego, że cykl miesiączkowy podczas brani tabletek antykoncepcyjnych się zmienia? Podczas brania tabletek anty owulacja jest wstrzymana, a okres to nie jest miesiączka tylko krwawienie z odstawienia? Lekarz tego nie tłumaczył dając receptę?

gdybym ja miała brać antykoncepcję i po każdym stosunku panikowałabym, że jestem w ciąży to naprawdę zrezygnowałabym z seksu. Po co się tak stresować. Szkoda zdrowia psychicznego.
Po prostu jak mówię stosunek był podczas okresu a to dopiero od nie dawna biorę tabletki i dlatego moja obawa czy nie zaszłam

ale zdajesz sobie sprawę z tego, że cykl miesiączkowy podczas brani tabletek antykoncepcyjnych się zmienia? Podczas brania tabletek anty owulacja jest wstrzymana, a okres to nie jest miesiączka tylko krwawienie z odstawienia? Lekarz tego nie tłumaczył dając receptę?
Tylko stosunek był podczas normalnego okresu bo dopiero od tego okresu co miałam zaczęłam brać tabletki ja i dlatego się wystraszyłam ze zdążyły zahamować owulacje one

reklama
Do góry