Lwica1410
Fanka BB :)
To ja jestem gorsza. Zjadłam duża paczkę, 2 dni się nią delektowałam.A pomyśleć, że 2 trymestr musiałam zjeść małą paczkę laysów. Nie dość, że siebie trułam to jeszcze małą szarańcze.![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
To ja jestem gorsza. Zjadłam duża paczkę, 2 dni się nią delektowałam.A pomyśleć, że 2 trymestr musiałam zjeść małą paczkę laysów. Nie dość, że siebie trułam to jeszcze małą szarańcze.![]()
powinno być zakazane choćby dlatego że bierne palenie oddziaływuje na nasze zdrowie a więc dotyczy poniekąd nas wszystkich. Ale niestety poprawność jest ważniejsza niz zdrowie a palacze nalogowi w nosie maja innych bo sami dymu już nie czują.Wg mnie powinien być to zakaz palenia w miejscach publicznych - czyli poza własnym domem, ogrodem i ewentualnie wydzieloną strefą w knajpie (czyli tak jak alkohol).
Tak samo z balkonami - skoro nie można na nich palić grila, to papierosy też powinny być zakazane.
powinno być zakazane choćby dlatego że bierne palenie oddziaływuje na nasze zdrowie a więc dotyczy poniekąd nas wszystkich. Ale niestety poprawność jest ważniejsza niz zdrowie a palacze nalogowi w nosie maja innych bo sami dymu już nie czują.
Właśnie wchodzę do dużej hali handlowej a zaraz pod drzwiami 2 osoby jaraja faje i co teraz mam przebiegać na wdechu?
rozumiem że to prezentacja Twojego poglądu. Ja się z rym nie utożsamiam.Nie. Zrób im awanture i powiedz, że niszczą Cię bardziej niz alkoholicy swoje rodziny. Myślę, że to jedyne słuszne rozwiązanie![]()
rozumiem że to prezentacja Twojego poglądu. Ja się z rym nie utożsamiam.
ale ja wojny nie prowadzę.Patrz, a od wczoraj robisz tu aferę jak fanatyczka w cukrowym szale.
Moze prowadź swoją wojne z tymi obrzydliwymi palaczami na jakimś swoim wątku, a nie tu gdzie dziewczyna szuka porad![]()
ale ja wojny nie prowadzę.
Rozmawiam jeśli nie chcesz brać udziału w rozmowie to nie bierz. Ja Ciebie nie atakuje, mam prawo wyrażać swoje zdanie tak samo jak inni.
I na zdrówko! Ja dziś talarki zamierzam zjeść. Także nie dość, że będę tłusta to moja wątroba w koncu padnie. Cóż.To ja jestem gorsza. Zjadłam duża paczkę, 2 dni się nią delektowałam.