reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starające się 2008

Czesc dziewczynki!
U mnie juz lepiej brzuszek wklesl lecz nadal twardawy. Dzis jak jechalam samochodem to mi sie slabo zrobilo i w glowce zakrecilo, musialam zjechac na pobocze na chwilke zlapac swiezego powietrza. Cycusie jakby twardawe sie zrobily i zylki pokazaly i dol brzuszka pobolewa. Test robie za tydzien. Pomimo tego czuje ze @ i tak przyjdzie (jeszcze tydzien zobaczymy):-(

reklama
kinguś dziekuje :tak: to zdjęcie akurat jest zrobione 2 dni po ślubie :-D
magdus1983 przez ten tydzień to może sie jeszcze wszystko zmienić :tak:
do jutra dziewczynki, owocnych wieczorków życzę!

Niczko nie denerwój sie Sloneczko napewno będzie wszystko dobrze!;-) i też sie dołanczam do zdania zebys jednak zrobila w miare szybko tescik, bo taka niepewność napewno jeszcze cie bardziej martwi!!!

a tak na marginesie jak widać znowu mam neta w chałupce jupiii :sorry2:
no i nareszcie obiecane zdjecie ślubne.

Eve84 śliczne zdjęcie!!:)

Czesc dziewczynki!
U mnie juz lepiej brzuszek wklesl lecz nadal twardawy. Dzis jak jechalam samochodem to mi sie slabo zrobilo i w glowce zakrecilo, musialam zjechac na pobocze na chwilke zlapac swiezego powietrza. Cycusie jakby twardawe sie zrobily i zylki pokazaly i dol brzuszka pobolewa. Test robie za tydzien. Pomimo tego czuje ze @ i tak przyjdzie (jeszcze tydzien zobaczymy):-(
Trzymam kciuki by była to jednak fasolinka:) Pozdrawiam:)

Hej dziewczynki:-)

Tikanis wiem wiem kochanie ze zaniedbuje was strasznie:-( ale kurcze mam tyle nauki , teraz kolokwia same i jeszcze ten ślub ze nie wiem gdzie łapki włożyć :-(ale czytam was cały czas i czekam wkońcu aż ktos tu dwie krechy pokaże bo coś ostatnio cisza ..:dry:
eve84 śliczne zdjęcie, śliczna Ty, i fajny:sorry2: mąż :-)

pozdrawiam was wszystkie kochane wyżej nie wymienione , tzrymam kciuki za każdą:tak:
mój Przemus wraca dopiero w czwartek więc będziemy chyba cos działać :D:zawstydzona/y:
Jutro bede w pracy to więcej napisze :tak:

Witam, jestem tu pierwszy raz :) Pozdrawiam wszystkie starające się panie - do których ja też należę.

Witam serdecznie

Co do 3 dni przed cytologią, to też o nich nie wiedziałam, ale kiedyś jak byłam u lekarza, to położna tłumaczyła to jednej babce.Podobno i 2 wystarczą, ale 3 dają pewność, że wynik nie wyjdzie zakłamany, więc lepiej po 3 dniach postu robić.

To jest konkretna odpowiedź :tak:, dzięki

nienus.ty tez nie??:/ buu ni ma cie:/

jestem, jestem - ale najlepiej to mnie łapać między 9 a 15 bo wtedy jestem w pracy a co za tym idzie siedzę przy kompie :sorry2:

no i nareszcie obiecane zdjecie ślubne.

śliczne zdjęcie :tak:

zadnych wiecej plamien nie mam. Zrobilam Quick Vue to 3 godzinach nie siuskania i jak wol jedna krecha. :baffled:
dziekuje wszystkim, ale juz sama nie wiem co myslec, dobrze ze jutro do ginka ide

więc to pewnie początek @ (mi się tak czasem zdarza), przykro mi

a ja jednak tej cytologii dzisiaj nie zrobiłam ale nie z powodu tych 3 dni (myślę, że może przymknęliby oko na to, że było trochę krócej) ale dlatego, że jestem tuż przed @. I tu uwaga bo wiadomość od położnej: Cytologię najlepiej robić tydzień po okresie albo 10 dni przed @

Za to byłam na USG tarczycy i wszystko jest w porządku :tak::-D

Wiam was kochane moje dziewczynki :tak::-D biore od wczoraj leki, brzuch boli, kurcze @ dalej nie ma.....moglaby juz byc, bo fakt wiem ze napewno w ciazy nie jestem, ale mimo wszystko boje sie narazie poki nie mam @ i 100 % pewnosci brac antybiotyk...ale coz chce pozbyc sie tego dziadostwa i od wczoraj zaczełam brac... zycze milego dzionka skarby moje :-D

magdus1983- ja jednak nadal trzymam kciuki i wierze ze to jednak fasolineczka:)
Eve84- sliczna jestes i twoj mezus bardzo przystojny wiec naewno bedzicie miec sliczniusie dzieciaczki:)
julitka- nadal trzymam kciukasy:)
marzenix kochanie nie martw sie tylko jak przemo wroci to dzialajta..:)
nienus- mnie mozna zastac roznie,, zazwyczaj jestem rano a pozniej ok 15,, a pozniej ok 17,18:)

Helo :-)
Witam wszystkie panie w ten piękny dzionek :tak:Ja tam brzuszki?? Mam nadzieje ze wkrótce coś się pojawi , jakas nowinka ;-)U mnie suknia prawie wybrana jeszcze dzis wtylko jedna przymiarka :-D Troszkę się spaliłam na solarium wczoraj, nie byłam chyba z dwa miesiące i troszke przegiełam :baffled:dobrze ze Przemusia nie ma, bo troszke nie wyglądam :laugh2:
Buziaczk dla wszystkich:-)

Hej, witam wszystkich. Jestem juz mama 18-to miesiecznej coreczki i teraz chcialabym miec drugiego maluszka. Co prawda chcialabym zaczac sie starac o nie w listopadzie, ale juz chcialabym sie do tego zaczac przygotowywac:) Od poprzedniej ciazy minelo juz tyle czasu, ze chyba powinnam pare wiadomosci sobie odswiezyc - ale oczywiscie to najwazniejsze wiem:)

reklama
Hej, witam wszystkich. Jestem juz mama 18-to miesiecznej coreczki i teraz chcialabym miec drugiego maluszka. Co prawda chcialabym zaczac sie starac o nie w listopadzie, ale juz chcialabym sie do tego zaczac przygotowywac:) Od poprzedniej ciazy minelo juz tyle czasu, ze chyba powinnam pare wiadomosci sobie odswiezyc - ale oczywiscie to najwazniejsze wiem:)
Witam Cie kochana wsrod nas :tak::-D ciesze sie ze zaczynasz staranka :tak::-D

Do góry