reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Doti , Iza na to spotkanie czwartkowe miała jeszcze przyjechać Agnieszka (nasza znajoma za szkoły rodzenia) ale właśnie mi napisała ze zapomniała że ma jakiś aqua aerobik i nie da rady w czwartek czy mogłybyśmy przesunąć to na piątek?

u mnie wystarczy wciasnac ctrl i shift lewy razem :)

ja jak zwykle z doskoku jak jakiś głupek. Jest postęp z choróbskiem :) to znaczy.. z leczeniem
Olo ma zwiększoną dawkę zyrtecu i póki co nie leci mu tak z nosa i może patrzeć normalnie a nie przez łzy :)

są, są....mały dostał gorączki 38,5:crazy: popołudniu,a teraz spokój może to przełom...
Mój tata od wczoraj w szpitalu, a nie mam teraz możliwości, żeby tam iść :wściekła/y:
Mam takiego doła, że szkoda gadać :-:)sad::sad: zastanawiam się nad sensem mojego życia, nad sensem trwania w związku z R :-:)sad:

Naomi fakt widać, że masz wspaniała teściową :yes: powiedź czy chciałabyś z nią mieszkać????
Oby ten dół szybko minął:zawstydzona/y:
A co do sensu życia to spójrz na Kubusia jak słodko:sorry2: i niewinnie wygląda:tak:to jest teraz najważniejszy sens Twojego życia :-)
Z facetami to tak bywa raz jest idylla:sorry2:, a raz ma się ochotę ich udusić:crazy::wściekła/y:

S pojechał sobie. Jak ma tą nową pracę to praktycznie przez cały tydzień nie będzie go w domu. Może będzie bardziej tęsknił i będzie milszy dla zony. I będzie bardziej ją doceniał:baffled: Kurna muszę wziąść się za tem szpinak.

Doti , Iza na to spotkanie czwartkowe miała jeszcze przyjechać Agnieszka (nasza znajoma za szkoły rodzenia) ale właśnie mi napisała ze zapomniała że ma jakiś aqua aerobik i nie da rady w czwartek czy mogłybyśmy przesunąć to na piątek?
aaaaaaaaaaa!!! ja sie juz umowilam z kuzynka!!! dam wam znac jutro wieczorem czy dam rade przesunac na sobote.

O jednak są jeszcze prawdziwe Marianny:-):-):-):-):-)
ja tez tu jestem!

u mnie wystarczy wciasnac ctrl i shift lewy razem :)

Olo ma zwiększoną dawkę zyrtecu i póki co nie leci mu tak z nosa i może patrzeć normalnie a nie przez łzy :)
dzieki harsh- u mnie tez wystarczy :laugh2:
a o zyrtecu pisalam ci wczoraj... sprawdzaj czy kupy malego nie sa luzniejsze i czy nie ma w nich sluzu...

reklama
Do góry