reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
a o zyrtecu pisalam ci wczoraj... sprawdzaj czy kupy malego nie sa luzniejsze i czy nie ma w nich sluzu...
Co o zyrteku, co o zyrteku?? bo ja też miałam przepisany, tylko nie bardzo wiedzialam po co, bo mi kojarzy się tylko z alergią. Coś mi tłumaczyła baba,ale nie zjażyłam na tyle żeby zapamiętać. Kurna!! Wywalcie mnie do kuchni

oj sorki za pomylke! :zawstydzona/y: nie zyrtec tylko zinnacef... wczoraj harsh pisala, ze tez go maja przepisany

i wywalam cie do kuchni, ale juz!!! ale wogole to po co? bedziesz jadla?

heh, to nic :)
Wiecie, zawsze dobrze jak ktos mówi o doswiadczeniach swoich, bo ja to jestem typ ludzia, co musi sprawdzic na 4 sposoby cos i posluchac opinii :)

a ja odwiedzilam dzis Biedronke i kupilam swietny kubek do picia i butelke za 3.70 sztuka!
normalnie się przekonuje do tego sklepu, hehe :)

aha zapomnialam... moze dlatego, ze nie lubie szpinaku (albo nie umie go przyrzadzic). napisz jak go robisz dokladnie i z czym podajesz.
bardzo chetnie za to wszamalabym tego kubusiowego torta, ktory masz w podpisie :tak:

reklama
Izabela, jesteś niesamowita z tym jedzeniem:-D Jak mój mąż;-):-) Obiecał mi, że mi przepiszę pracę mgr na komputer (wpadłam na pomysł, że jak będę pisac na papierze to mi lepiej pójdzie i tak jest) jak mu zrobię wafelków z kremem czekoladowym. Mój Pasibrzuch:-);-)

Do góry