reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Zmywarka wykonała swoją prace a ja zaraz ide paćku:-D:tak::tak:
Loluniek je śniadanko.
Bo jedna kanapka to za mało!!!

Może jestem małpką????

Mama daj szkopta!!!!

Mmmm pycha

bierz ile kcesz Koffana:-D:tak:
Mali psią:-) ufffffff:-p
Sikoreczka to fajnie masz ,bo moje dziecie nawet nie przejawja zainteresowania snem wogole,a spal do 4 .30 po poludniu,mezowi nie mowie bo on sie wscieka ze go nie budze wczesniej np po 45 min drzemki,wtedy gdy zmeczony padnie pozno na popoludnoiowa lulu

Jupi jupi Amanda zasnęła wciągu 5 minut :biggrin2::tak::tak: ciekawe tylko czy da się wyspać w nocy :dry: bo dzisiaj strasznie była marudna i płaczliwa coś mi się zdaje że to jednak przez tą szczepionkę taka rozdrażniona się zrobiła:baffled::dry: za każdym razem taki uboczny efekt po wszczepienny występował i to samo jest i tym razem no i do tego jeszcze te zęby:baffled::szok: masakra:crazy:

A na dworku spędziliśmy dziś ponad 4godziny:tak::biggrin2::biggrin2: trochę mała odpoczęła po spała i po zwiedzała.....aż mnie nogi zaczęły boleć i w brzuchu burczeć:sorry2:

Marta super foteczka:tak::-D:-D
:
sloneczko.jpg
Sikoreczka ślicznie Madzia wygląda w tych okularkach
Katrinm witaj:tak::-):-):-)
Aluśka gratki za pierwszego zębola:tak::tak:nam się chyba szykują wreszcie bo Szymonek kiepsko sypia, popłakuje przez sen i goracą buźkę ma:dry:viburcol wcale nie pomaga:baffled:
Madźka dzięki:-):tak::tak:;-)
Mmmm truskaweczki....Musze zakupic wreszcie:rofl2::rofl2::rofl2:
Paweł przytargał dziś do domu pare zł za fuche, grube odłożył na wesela a drbne położyła na stole.Na to Karol podbiegł wziął dwie 10 i trzyma.Wołam Krolku daj mamie.Więc grzeczny synek z pieniążkami do mamusi.No i dostał kase od taty.Kupiłam mu piłke z Zygzakiem z Carsów:sorry2::sorry2::sorry2:
Bodzia wie Karolek że to mama powinna kase trzymać:tak::-D:-D
Takem czuła i na darmo mi łeb nie nawala:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:.Jeździ sobie z braciuniem i kumplem z roboty a jeszcze inny ich wozi,bo chleją niewiadomo gdzie:crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::crazy:.Wysłałam mu sms-a takiiej treści:NOCUJ TAM GDZIE PIJESZ i nie zamierzam wpuścic go do domu:no::no::no::crazy:.Schowałam do domu rowerek Olka i wózek,a bo to wiadomo co do tego głupiego łba strzeli:baffled::dry:?
Dziecku na chusteczki żałuje a sam.....
Marta ach te chłopy:sorry2: z nimi źle..... bez nich jeszcze gorzej:dry:
strzel mu dziś porządnego focha niech wie że nie ma pobłażania :crazy::dry:
Bodzia foteczki przeurocze:tak:;-):-):-)

reklama
Sikoreczka to fajnie masz ,bo moje dziecie nawet nie przejawja zainteresowania snem wogole,a spal do 4 .30 po poludniu,mezowi nie mowie bo on sie wscieka ze go nie budze wczesniej np po 45 min drzemki,wtedy gdy zmeczony padnie pozno na popoludnoiowa lulu
U mnie to bardzo żadko się zdarza żeby tak póżno padła:sorry2: Zazwyczaj 12-13 odpływa i śpi tak z 1,5 godzinki:tak: A ten twój chłop to nerwowy jakiś;-) Mój jak śpiący to pada i atom go wtedy nie ruszy. O jakimś sam na sam w tygodniu mowy nie ma, bo tak zmęczony jest. Mnie to w sumie pasi mam czas dla was;-)

Do góry