ale trussssssssssssssskaweczki mniam mniam,czy mogiem jedna ?
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
bierz ile kcesz Koffanaale trussssssssssssssskaweczki mniam mniam,czy mogiem jedna ?

Mali psią:-) ufffffff

sikoreczka79
Bodziaczku slicne fotecki:-)

Sikoreczka to fajnie masz ,bo moje dziecie nawet nie przejawja zainteresowania snem wogole,a spal do 4 .30 po poludniu,mezowi nie mowie bo on sie wscieka ze go nie budze wczesniej np po 45 min drzemki,wtedy gdy zmeczony padnie pozno na popoludnoiowa lulubierz ile kcesz Koffana
Mali psią:-) ufffffff![]()
KujeBodziaczku slicne fotecki:-)![]()

A teraz mykam może zasne szybciej niż wczoraj...Okropne problemy mam znowu ze spaniem...
Marta chcę Ci podziękować!!Poruszina Twym przykładem umówiłam się na piątek na cyto

Jupi jupi Amanda zasnęła wciągu 5 minut 

ciekawe tylko czy da się wyspać w nocy
bo dzisiaj strasznie była marudna i płaczliwa coś mi się zdaje że to jednak przez tą szczepionkę taka rozdrażniona się zrobiła
za każdym razem taki uboczny efekt po wszczepienny występował i to samo jest i tym razem no i do tego jeszcze te zęby
masakra
A na dworku spędziliśmy dziś ponad 4godziny

trochę mała odpoczęła po spała i po zwiedzała.....aż mnie nogi zaczęły boleć i w brzuchu burczeć

A na dworku spędziliśmy dziś ponad 4godziny

Marta super foteczkaBodzia,dis for ju;-)Zobacz załącznik 79621

Sikoreczka ślicznie Madzia wygląda w tych okularkach
Katrinm witaj

Madźka dzięki:-)Aluśka gratki za pierwszego zębolanam się chyba szykują wreszcie bo Szymonek kiepsko sypia, popłakuje przez sen i goracą buźkę ma
viburcol wcale nie pomaga
![]()

Bodzia wie Karolek że to mama powinna kase trzymaćMmmm truskaweczki....Musze zakupic wreszcie
Paweł przytargał dziś do domu pare zł za fuche, grube odłożył na wesela a drbne położyła na stole.Na to Karol podbiegł wziął dwie 10 i trzyma.Wołam Krolku daj mamie.Więc grzeczny synek z pieniążkami do mamusi.No i dostał kase od taty.Kupiłam mu piłke z Zygzakiem z Carsów![]()

Marta ach te chłopyTakem czuła i na darmo mi łeb nie nawala.Jeździ sobie z braciuniem i kumplem z roboty a jeszcze inny ich wozi,bo chleją niewiadomo gdzie
.Wysłałam mu sms-a takiiej treści:NOCUJ TAM GDZIE PIJESZ i nie zamierzam wpuścic go do domu
.Schowałam do domu rowerek Olka i wózek,a bo to wiadomo co do tego głupiego łba strzeli
?
Dziecku na chusteczki żałuje a sam.....

strzel mu dziś porządnego focha niech wie że nie ma pobłażania

Bodzia foteczki przeurocze

reklama
sikoreczka79
U mnie to bardzo żadko się zdarza żeby tak póżno padłaSikoreczka to fajnie masz ,bo moje dziecie nawet nie przejawja zainteresowania snem wogole,a spal do 4 .30 po poludniu,mezowi nie mowie bo on sie wscieka ze go nie budze wczesniej np po 45 min drzemki,wtedy gdy zmeczony padnie pozno na popoludnoiowa lulu

Podziel się: