reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dzień doberek. Czyżbym ja dziś była pierwsza??????

Wstawac, choc wiem, że prawie wszystkie wstały tylko chałupkę ogarniacie i czekacie aż maluchy pójdą spac.:tak::tak::tak::tak:

Monia u mnie koszmar. MAja chyba cofnęła się w rozwoju. :szok:Przedwczoraj zsikała się w majtki w przedszkolu a wczoraj zrobiła kupę również w majtki. Co się dzieje???????? A i zaczęła się pieścic.:-:)-:)-(

Adaś jak zwykle dwa razy się budził w nocy. Zauważyłam, że on za bardzo nie chce jeśc w nocy tylko potrzymac cyca w buźce a smoczka za cholerę nie chce wziąc ale tylko w nocy bo w dzień jak ma spac to dyda):no:

A co do wyjazdu do Poznania. Postanowiłam pojechac,:tak: a zmieniłam zdanie. bo jadą moje koleżanki z podstawówki: jedna ma 10 m-cznego synka a druga 14 m-czną córcię. Będzie weselej. JAk one dadzą radę to i ja też. Mąż mówił, że dwa razy się zatrzymamy po drodze. Może nie będzie tak źle.

Witam Hrudzia- kochany ten Twój mężuś taka niespodzianka.

Dzień dobry:-):-):-)
Pogoda nawet nawet slońce slicznie świeci tylko mocno wieje:-(
Mati zrobil pobudkę o 5:szok::wściekła/y: i teraz wkońcu zaś śpi a uspać go ostatnio nie jest latwo:no: w lózeczku ,wózku i na rękach jest placz już niewiem jak go usypiać:dry:na dworze w wózku to usypia na pólsiedząco i dopiero jak widze że spi to mogę mu spuścić oparcie:tak:

Witam.
Wpadłam sie przywitać i jak dojdę bardziej do siebie- moje maleństwo postanowiło wstać o 5 rano i teraz ani mu w głowie ani w nogach spanie:crazy:- to zasiądę na BB.

Monia u mnie koszmar. MAja chyba cofnęła się w rozwoju. :szok:Przedwczoraj zsikała się w majtki w przedszkolu a wczoraj zrobiła kupę również w majtki. Co się dzieje???????? A i zaczęła się pieścic.:-:)-:)-(

Agulka dzieci czesto tak mają gdy pojawi się mlodsze rodzeństwo:tak:może potrzebuje więcej waszej uwagi:dry:albo ma jakieś male zmartwienia:dry: poświęc jej więcej czasu i przytulaj ja najwięcej:tak:;-)

Mati zrobil pobudkę o 5:szok::wściekła/y: i teraz w końcu zaś śpi
To i tak nieźle. Maciuś obudził się dziś o 4. Ale się nie daliśmy i go olaliśmy. Chyba zasnął. I znów o 5 brykał. Wzięliśmy go do siebie, ale nie chciał spać. To go na podłogę do zabawek i prawie godzinę się sam bawił, a my "spaliśmy". A teraz nadal nie śpi.:wściekła/y:

Agulka dzieci czesto tak mają gdy pojawi się mlodsze rodzeństwo:tak:może potrzebuje więcej waszej uwagi:dry:albo ma jakieś male zmartwienia:dry: poświęc jej więcej czasu i przytulaj ja najwięcej:tak:;-)
Wiem, że tak trzeba robic i tak robię. Naprawdę jest kochana i przytulana co chwilkę i robimy wszystko razem.:tak:

A my wczoraj byliśmy całą rodzinką na spacerze, na placu zabaw. J nie musiał jechac na budowę, z której się cieszymy, ale zabiera ona dzieciom tatusia. Nie wszystko można miec prawda?????

To i tak nieźle. Maciuś obudził się dziś o 4. Ale się nie daliśmy i go olaliśmy. Chyba zasnął. I znów o 5 brykał. Wzięliśmy go do siebie, ale nie chciał spać. To go na podłogę do zabawek i prawie godzinę się sam bawił, a my "spaliśmy". A teraz nadal nie śpi.:wściekła/y:

Już nie śpi:no: spal chyba 20 min:-(

reklama
Do góry