MyszkaMiki30
Fanka BB :)
Myślę, że musisz uregulować to i dopiero się starać o kolejną ciążęprzed zajsciem.mialam 1,45
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę, że musisz uregulować to i dopiero się starać o kolejną ciążęprzed zajsciem.mialam 1,45
do dzis bylo wszytsko ok. Tak taka jest tez moja decyzja wiec prosze wpisac mi wstrzymanieMyślę, że musisz uregulować to i dopiero się starać o kolejną ciążę
będziemy razem rozkładać nogi na usg, to takie romantycznehahhaha, no na to wyszło ;D
ale żeby aż tak skoczyło?do dzis bylo wszytsko ok. Tak taka jest tez moja decyzja wiec prosze wpisac mi wstrzymanie.
dziwnie strasznie. Chodze nerwowa, placzliwa wszystko boli. Przytylamale żeby aż tak skoczyło?przykro mi
może powtórz badania?
Jak się w ogóle czujesz z takim tsh?
Życzę, żeby szybko wszystko wróciło do normy!dziwnie strasznie. Chodze nerwowa, placzliwa wszystko boli. Przytylam
Oby i zmieniam endo wlasnie zadzwonilam kazala brac od poniedzialku do piatku N 200 a od soboty do niedzieli N 150. Poprosilam o wizyte powiedziala ze narazie nie trzeba.Życzę, żeby szybko wszystko wróciło do normy!